Şimdi Ara

Görüntü Bulanık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran Kartının sürücüsünü yeniden yükleyince görüntü bulanık çıkmaya başladı.
    Bir türlü çözemedim.
    Yani görüntü normal ama hafiften bulanıklık var, canlılık yok.
    Bunu nereden çözebilirim?

• Yeni sürücünüz donanımınızla uyum sağlamamış olabilir. Eski sürücünüzü yeniden yüklemenizi öneririm...
  • Her zaman kullanığım sürücü bu, yeni sürüce değil. Yeniden yükledim, format sonrası.
    Sanki hafiften gölgelenme, bulanıklık var.
    Gözlerimi rahatsız ediyor.
  • MONITOR OLABILIR DIREK EKRAN KARTINI SUCLAMA MONIYORU BAŞKA PCDE SENIN PC İYDEBALKA MOIYORDE DENE
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkut_parlak

MONITOR OLABILIR DIREK EKRAN KARTINI SUCLAMA MONIYORU BAŞKA PCDE SENIN PC İYDEBALKA MOIYORDE DENE

Benim iki tane ekran kartı var. Diğeriyle normal görüntü alıyorum monitörden, bu ikinci bulanık gösteriyor. Satacağım birisini o yüzden çözmem gerekiyor.
  • İki ekran kartı aynı zamanda kasada yüklü ise donanım sürücüsü çakışması olabilir. Sürücüleri kaldırıp yalnızca birini yükleyin...
  • huysuz ıhtıyara katılıyorum sen ekran dırverlerını ne kadar varsa hepsını temızle daha sonradan yenıden yukle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: huysuzihtiyar

İki ekran kartı aynı zamanda kasada yüklü ise donanım sürücüsü çakışması olabilir. Sürücüleri kaldırıp yalnızca birini yükleyin...

@erkut_parlak
    Denedim ama işe yaramadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kâtip

quote:

Orjinalden alıntı: huysuzihtiyar

İki ekran kartı aynı zamanda kasada yüklü ise donanım sürücüsü çakışması olabilir. Sürücüleri kaldırıp yalnızca birini yükleyin...

@erkut_parlak
    Denedim ama işe yaramadı.

yükleme sırasında bi sorunla karşılaşmıyosan ekran ayarlarını bi kontrol et
  • ekran kartını baska pcde denıyebılıyormusun bırde o sekılde denesene
  • Ekran kartının ayarlarını kontrol ettinizmi?Bulanıklık aynı çözünürlükte ve aynı tazeleme hızındamı yapıyor?Yani her iki kartında çözünürlük ve hz ayarları aynımı?
  • Donanım sürücülerini kaldırdıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmayı ihmal etmiyorsunuz değil mi?
  • Yükleme sırasında herhangi bir problemle karşılaşmıyorum.
    Başka bilgisayarda deneme şansım maalesef yok.
    Kurulum sonrası bilgisayarı yeniden başlatıyorum.
    Oyunlarda falan normal görüntü ancak hafifte olsa göze çarpan bir bulanıklık var.
    Çözünürlük ve yineleme ayarlarıyla oynadım ama değişen bir şey olmadı.
    İlgilenen herkese teşekkürler.
  • şimdi diyecem ekran kartı arızalı mıllet cok zekısın dıyecek bılıyorum dusunelım baska neden meyadanan gelır
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkut_parlak

şimdi diyecem ekran kartı arızalı mıllet cok zekısın dıyecek bılıyorum dusunelım baska neden meyadanan gelır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.