merhaba.arkadaşlar nerdeyse her oyunda(genellikle online oyun oynarım) karakteri ilerletirken ekranım sürekli dalgalanıyor.inanılmaz sinir bozucu bi idurum.aşırı bi dalgalanma olmasada göz batıyor çok sinir bozuyor.genellikle ekranın alt kısımlarında çok oluyor.monitorum crt lg flatron ez t730sh ekran kartım radeon hd 4850.kartın ısınma srunu yok.verileri stabil.işin içinden çıkamadım.sorunu yaşayan bilen varsa ilgilenirse sevinirim
Merhaba,
Monitör'ün yanında manyetik alan yaratacak cihazları uzaklaştırıp denermisin ?
Frekansı yükseltip deneme yapabilirsin. Mesela, "75 HZ" gibi.
dostum şu anda bilgilerimi yazayım sana monitor information 1920x1080 120 mhz yazıyor maximum
monitor attributes use extended display identification data(EDID) or driver defoults yazıyor.bu yazının yanındaki kutucuk tikli.alttada
1680x1050 120 hz yazıyor.değiştirmek için tiki kaldırmam gerekiyor.ne yapmalıyım sence?
Ekran kartı yazılım panelinde frekans değiştirmek için bir sekme olması lazım, hiç oralara göz attın mı ?
Yada,
"Powerstrip" adında bir yazılım olması lazım, bununla değiştirilemeyen monitör frekans ayarlarını değiştirebiliyordun. Google.com da arama yaparsan, karşına çıkacaktır.
yok işte tiki kaldırabiliorum.değiştirebilirim ayarları herhangi bi sorun olmassa ? ama ayarları ne olarak değiştirceğimi bilmıyorum :D