Şimdi Ara

Goruntu gelmiyor hangi parca alinmali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sabah islemci fani ve ekran kartini temizledim, parcalari geri taktigimda ekrana goruntu gelmemeye basladi. Sistemi upgrade ediyorum yavas yavas ama bu problem bugun patlak verdi, oncelikle hangi parcayi almaliyim? Yazilim okuyorum ve bilgisayarima ihtiyacim var, zor durumda kaldim. Her seyi denedim fakat bilgisayar acilmiyor. Radeon hd6850, intel i5 2500, msi p67a-g45 anakart var. Psu 500w. Anakartim su an disarida, isterseniz fotograf da atabilirim her sey calisiyor ama ekrana goruntu gelmiyor. Simdiden cok tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Spunkie

Arkadaslar sabah islemci fani ve ekran kartini temizledim, parcalari geri taktigimda ekrana goruntu gelmemeye basladi. Sistemi upgrade ediyorum yavas yavas ama bu problem bugun patlak verdi, oncelikle hangi parcayi almaliyim? Yazilim okuyorum ve bilgisayarima ihtiyacim var, zor durumda kaldim. Her seyi denedim fakat bilgisayar acilmiyor. Radeon hd6850, intel i5 2500, msi p67a-g45 anakart var. Psu 500w. Anakartim su an disarida, isterseniz fotograf da atabilirim her sey calisiyor ama ekrana goruntu gelmiyor. Simdiden cok tesekkurler

Bence bütün parcaları tekrardan söküp takmalısın. Bütün herseyin tam olarak yerine oturduguna eminmisin. İslemciyi sökmedin umarım.
  • Her seyi sokup taktim, islemciyi de macunlamak icin cikartip taktim. Fani cikartip fansiz calistirdim, islemci isiniyor. Anakartta bir sorun yok gibi gozukuyor. En kuvvetli ihtimal ekran kartinin gitmis olmasi. Ama durduk yere neden gider ki? Ben cok titiz temizlerim malzemeleri. Daha once de yaptim bu temizligi defaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spunkie kullanıcısına yanıt
    işlemciyi kontrol eder misin pinlerine macun gelmiş mi diye ve ya taşma olabilir. Benim başıma gelmişti.
  • Hepsini denedim, malesef hala goruntu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spunkie

Hepsini denedim, malesef hala goruntu yok.

Ekran kartını bin kere söksen bin kere taksan sorun olmaz. İslemciyi tekrar kontrol et. Büyük ihtimal tam oturmamistir. Yada islemci macun oldu, islemci yuvasına tekrar bak.
  • Valla kesinlikle hic macun yok. Ne yaptiysam no video input diyor ekran.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sensorler hakkinda bir kac soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Problemin ekran kartından kaynaklandığını sanmıyorum. İşlemciyi dikkatlice incelemeni öneririm. Ben bir kaç ay kaç kere baksam dahi pinlere macun geldiğini farkedememiştim. İşlemci soketini de aynı şekilde kontrol et ayrıca ramlerini de kontrol edebilirsin tek tek takarak çalıştırmayı deneyebilirsin. Sistem çalışıyor işlemci de ısınıyorsa sorunun anakartta olduğunu da pek varsayamıyorum.
  • Sorun ya ekran kartının tam oturmamasindan ya da video input kablosunun monitöre tam oturmamasindan her ikisi de değilse bu kablonun hem kasadaki yani ekran kartına bağlanan kısmındaki pinleri hem de monitöre bağlanan kısımdaki pinleri kontrol edin varsa eğer başka bir vga kablosu ile tekrar deneyin bir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef olmuyor. Problemin ne oldugunu cozememek uzuyor beni sadece. Sabah calisiyordu bu bilgisayar, saka gibi ya. Baska dvi kablosu yok elimde, ekran kartinda da mavi kablo icin giris yok. Donusturucu de yok elimde. Yarin yeni ramler ile deneyecegim, olmadi anakart alip deneyecegim. Bilgisayarimda proje odevim vardi ve su an ulasamiyor olmam cok can sikintisi yaratiyor. Neyse arkadaslar herhalde cozulmeyecek problem, yine de tesekkur ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.