Şimdi Ara

GÖRÜNTÜ GELMİYOR VE BİP SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir sistem topladım bugün vatan bilgisayardan donanım takma işlemlerini kendim yaptım bilgisayar açılıyor ama ekrana gelen bir görüntü yok ve açılıştaki o bip sesi gelmiyor. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden...

Topladığım sistem şöyle

FX 8150 AMD İŞLEMCİ SOKET = AM3+
    POWERCOLOR AX7850 2 GB 512 BİT EKRAN KARTI DDR5
    1 TB SEEGATA SAT 3.0 HARD DİSK
    GSKILL 2*4 = 8 GB RAM 2133 MHZ DDR3
    THERMAKTAKE CL-P0579 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
    700 WATT PSU ELEMENT ATX KASA
    GIGABYTE GA-970A-UD3 ANAKART

Ne denediysem bir türlü ekran görüntüsü alamadım. Anakartta onboard ekran kartı yok bu arada sadece ekran kartı ile alabilirim görüntüyü. Bütün elektrikle ilgili girişler takıldı ekran kartı 6 pinli giriş falan ama görüntü yok çözemedim bir türlü yardımlarınız bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: alexeygonia

Merhaba arkadaşlar;

Yeni bir sistem topladım bugün vatan bilgisayardan donanım takma işlemlerini kendim yaptım bilgisayar açılıyor ama ekrana gelen bir görüntü yok ve açılıştaki o bip sesi gelmiyor. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden...

Topladığım sistem şöyle

Ne denediysem bir türlü ekran görüntüsü alamadım. Anakartta onboard ekran kartı yok bu arada sadece ekran kartı ile alabilirim görüntüyü. Bütün elektrikle ilgili girişler takıldı ekran kartı 6 pinli giriş falan ama görüntü yok çözemedim bir türlü yardımlarınız bekliyorum...

Hocam 12 volt luk psu kablosunu taktınmı ?

• quote:

Merhaba arkadaşlar;

Topladığım sistem şöyle

Bu arada kullandığın anakartta 4 tane ram yuvası var sen 4 tane takmışssın bunlardan üçünü çıkarıp açmayı dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 25 Kasım 2012; 18:57:59 >

• Arkadaşlar sağolun yardımlar için vatana geri götürdüm makinayı toplu halde, biz gerekli bios güncellemesini yapıcaz dediler. Montajda herhangi bir hata yokmuş.

Merak ettiğim konu şu ekrana görüntü hiç gelmeyen bir bilgisayara bios güncellemesini nasıl yapıyorlar? :S

Bu arada ram 2 adet takılı 2 slot boş 4 er gb tan 2 adet ram.
  • quote:

Arkadaşlar sağolun yardımlar için vatana geri götürdüm makinayı toplu halde, biz gerekli bios güncellemesini yapıcaz dediler. Montajda herhangi bir hata yokmuş.

Merak ettiğim konu şu ekrana görüntü hiç gelmeyen bir bilgisayara bios güncellemesini nasıl yapıyorlar? :S

Bu arada ram 2 adet takılı 2 slot boş 4 er gb tan 2 adet ram.

hocam ne kadara patladı sana
  • anakart statik toplamis ondan dolayi makina tepki vermmez power kablosunu sokup power tusuna bir kac defa basinca power kablosunu tekrar takip power tusuna basican tekrar olmazsa ramlerin hepsini sokup power tusuna basicaksin bip sesi gelir ondan sonra tekra ramleri takacaksin kesinlikle olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Statik elektrik olayını denedim yine aynı sorun devam etti biosta güncelleme yapılması gerekiyormuş şuan vatan bilgisayarda sistem güncelleme yapıp geri vericekler bilgisayarı.

Merak ettiğim görüntü gelmeyen bilgisayara bios güncellemesini nasıl yapıyorlar.
    Bu arada sistem 1500 tl ekran kartı veri yolunu (biti) 512 yazmışım yanlışlıkla 256 bit olacak o.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Statik elektrik olayını denedim yine aynı sorun devam etti biosta güncelleme yapılması gerekiyormuş şuan vatan bilgisayarda sistem güncelleme yapıp geri vericekler bilgisayarı.

Merak ettiğim görüntü gelmeyen bilgisayara bios güncellemesini nasıl yapıyorlar.
    Bu arada sistem 1500 tl ekran kartı veri yolunu (biti) 512 yazmışım yanlışlıkla 256 bit olacak o.

Hocam sorunu hallettiler mi aynı sorun bendede var vatandan pc topladım 30dk sonra geri götürdüm.Burdaki vatanın teknik elemanlarının bilgisinden de emin değilim inş çözerler.
  • Arkadaşlar bilgisayarı bugün aldım gayet güzel zehir gibi :) windows 7 ultimate 32 bit yükledim ram olayınıda ayarladım tam görüyor ramleri gayet güzel bir sistem oldu
  • sağlam bir psu kontrolu yap arkadaşım. bios pilini çıkar tak. ve kısa devre yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.