Merhabalar, yazılım mühendisliği bölümünü bitirdikten sonra kendimi geliştirme amaçlı çeşitli projeler geliştiriyorum. Çocukluğumun vazgeçilmez oyunlarından birisi olan Knight Online için de yardımcı bir yazılım geliştirmek istedim. Hiç bir şekilde ticari amaç gütmemekle birlikte, eğlenmek ve hayal ettiğim özellikleri denemek amaçlı geliştirmeye devam ettiğim bu yazılım konusunda sizlerin değerli fikir ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Hali hazırda geliştirdiğim özellikler şu şekilde ; - Akıllı Skill Rotasyon Sistemi Skillbarda tespit edilen skillerin bekleme süresinde olup olmadığını, hasarlarını göz önüne alarak akıllı bir skill rotasyonu geliştirir. Combo sırasında bir gecikme yaşanmadan her milisaniye rotasyon tekrardan oluşturulur, hasar kaybı ve gecikme yaşanmaz. Bu olayı mümkün olan en kısa sürede en fazla hasara ulaşmak için geliştirdim. - Otomatik Potion ve Light Feet Mevcut can ve mana değerleriniz tam olarak ekrandan takip edilir. Belirlenen seviyelere göre mana / can potu arasında otomatik geçiş yapar. Anlık olarak güncellenir. Bir gecikme yaşanmaz. Akıllı potion kullanımı9nın savaşlarda yardımcı olabileceğini düşündüm. - Damage Bazlı Skill Önceliklendirme Şuanki akıllı skill rotasyonu hasar odaklı bir yaklaşım sergilemekte. Bunu geliştirmek için neler yapabiliriz sizlere de sormak isterim. - Özelleştirilebilir Gecikme Süreleri Belirli yetenekler için ekstra gecikme süreleri belirlenebilir. Bu sayede bazı skillerin örneğin spike, cooldowndan çıktıktan sonraki x saniye için kullanılmasını engelleyebiliyorum. - Kullanıcı Dostu Arayüz Anlık olarak skill rotasyonunu takip edebileceğim bir GUI ekranı. Geliştirilecek. Sizlerden geri dönüş ve yorum almayı çok isterim. - FPS Düşürmeyen Optimizasyon GPU olmayan bilgisayarlarda da son derece hızlı işlem yapacak şekilde yazıldı. Dolayısıyla minimum kullanım ile maksimum performans alıyorsunuz. Oyun sırasında bilgisayarınıza ekstra bir yük oluşturmaz. Şuan için skill kullanım koşulları ; cure ("c" tuşu ile cure skili kullanır. combo etkilenmez, potion kullanımı devam eder, kaldığı skill bara geri döner) bıçak atma ("g" tuşu ile kullanılır. combo etkilenmez, potion kullanımı devam eder, kaldığı skill bara geri döner) tenpercent(%10) yeteneği: Karakter kritik durumda ve sağlık yüzdesi %75'in altındayken kullanılır. weapon cancel yeteneği: Sağlık yüzdesi %50'nin altındayken kullanılır. eskrim yeteneği: Karakter kritik durumda iken kullanılır. beast yeteneği: Karakter kritik durumda iken kullanılır. blind yeteneği: Karakter kritik durumda iken kullanılır. beast ve blind yeteneği kör işlemi gerçekleştirdiği için birbiri ardına kullanılmaz. kör yeteneği etkisi geçtikten sonra diğer yetenek kullanılır. Şuanki özellikler için video ; Knight Online ASAS İLE TEK TUŞLA VS !| İnanılmaz AI Destekli Makro Siz değerli arkadaşlarımdan assasin oynayanların yorumlarını almayı ve geliştirebileceğim özellikler konusunda fikir alışverişinde bulunmayı çok isterim. |
Bildirim