Şimdi Ara

Görüntü Neden Kasıyor ? Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pes 5 i aralıktan beri oynuyorum, ekran kartı ayarları iyiydi ve hiç bir sorunum olmuyodu.. Şimdilerde oyuna giriyoeum 1 mac yaptıktan sonra grafik titremeye (kasmaya) başlıyor, monitör sorunu deil yalnız... Ekran Kartı ayarları eskisi gibi, değişmemiş ama hiç bir oyunu rahat oynanyamıyorum, görüntü acayip kasıyor... Virüs taraması yaptım temiz... Ne yapabilirim ne olur yardımcı olun...

Ekran kartım ATI Radeon 9550 256mb, Ram 512, İş. 2.4 ghz, direct x 9.0c şubat sürümü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capox -- 24 Şubat 2006 19:43:16 >

• ekran kartı fanlı ise fanı bir kontrol et
  • Fan Çalışıyor ya! Başka NEden Olabilir ?
  • İşlemci fanı çalışmıyordu, sorun ondan olabilir mi? Yada işlemci fanı devamlı mı, yoksa belirli sürelerde mi çaılışıyor? Çok fena görüntü ya hep kasıyor yardım edin nolur?
  • işlemci fanı çalışmazsa makina çok ısınır ve restart atar ekranda titreme yapacağını sanmam
    ya ekran kartındır ya da monitöründür monitröden olmadığnı nerden biliyosun başka bir makinada oynayıp denedin mi???
    işlemci fanı devamlı mı belirli sürelerde çalışması için cool n quiet in olması gerekir işlemcinin oınun için athlon 64 bit lerden olması gerekir öyle bir özelliği var mı işlemcinin
  • fan hiç çalışmıyodu ya, pek anlamıyorum da... speed fan progranını indirdim 53 C cpu şu an, fan çalışmamasına rağmen, fanı söktüm yarın kontrol ettircem..
  • fan bozulmuştur o zmn 53 derece yükse k tabiiki normal otamdaki bi işlemci için hani oyunda olur yine benim için fazla ama bir kontrol etseydin fanın anakrtına bağlantısına ya da yeni bir fan alacaksın arkadaşım
    7 8 $lık bi şey kasa fanları
  • ramarızalanmış olabilir başka ramle dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.