Şimdi Ara

Görüntü Sistemlerinizin Fotoğrafları # Ana Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
18
Favori
103.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bitter end

buda benden

Görüntü Sistemlerinizin Fotoğrafları # Ana Konu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bitter end

buda benden

devrem şu benim işi nezaman haledicez acaba, sabırsızlanmaya başlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Bayazıt

quote:

buda benden

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Bayazıt

quote:

buda benden

devrem şu bikaç günü bi geçireyim , önceden haberleşelim,gidelim..
    birde forum üzerinden benimle irtibat kurmanıda çok manidar buldum
    benlemi bot bagladın

• quote:

Orijinalden alıntı: bitter end

quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Bayazıt

quote:

buda benden

devrem şu bikaç günü bi geçireyim , önceden haberleşelim,gidelim..
    birde forum üzerinden benimle irtibat kurmanıda çok manidar buldum
    benlemi bot bagladın

Alıntıları Göster
    Up

• quote:

Orijinalden alıntı: SinemaForum

Up

Alıntıları Göster
    Evet yokmu yeni sistem kuran yada sistemini geliştiren.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ufocu

Evet yokmu yeni sistem kuran yada sistemini geliştiren.

Alıntıları Göster
    Varda dogru düzgün çekicek makine yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: suzi dilara

scubat ekranın wallpaper mı ?
    öyleyse nasıl yüklendiğini anlatırmısın
    çok hoşuma gitti de ....

bu da benim LCD ....
    Vestel Pixellence 42"
    ses sistemiSONY SAW 500
    model eski ama canavar gibi ...

Alıntıları Göster
    Gerçi pek sistem gibi durmyo ama idare etcez.

Resimlerde cep le çekildiği için kötü. Şu an tvler tam oturmuş değil yeni aldığım tvnin ayarlarıyla hala cebelleşiyorum..

2 hafta önceki hal..

Bugunki hali..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitcarsi -- 30 Mayıs 2009; 0:47:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: izmitcarsi

Resimlerde cep le çekildiği için kötü. Şu an tvler tam oturmuş değil yeni aldığım tvnin ayarlarıyla hala cebelleşiyorum..

2 hafta önceki hal..

Bugunki hali..

Alıntıları Göster
    Merhaba bana yaklaşık 1 metre uzunlugunda yüksekliği fazla olmayan ve fazla geniş olmayan en üstteki stand gibi sanırsam o boyutlarda bir stand lazım.Nerede bulabilirim acaba praktiker koçtaş gibi yerlerde tahmini fiyatı nedir fazla bir bütçem yok bu stand için?

• quote:

Orijinalden alıntı: FaTaLuA

Merhaba bana yaklaşık 1 metre uzunlugunda yüksekliği fazla olmayan ve fazla geniş olmayan en üstteki stand gibi sanırsam o boyutlarda bir stand lazım.Nerede bulabilirim acaba praktiker koçtaş gibi yerlerde tahmini fiyatı nedir fazla bir bütçem yok bu stand için?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL_uA

en üstteki mesaj benim ve sehpa aslında tekerlekli istediğinde orta sehpa istediğinde televizyon standı olarak kullanılabilir şimdilik duvara monte ettirmedim TV yi

2 ayrı bölmesi var ve ister sol ister sağ bölme %100 kapatılabiliyor kızaklı paravanla
    uydu ve DVD ayrı yerlerde...göz kalabalıklığı yok ortada
    yüksekliği 40 cm kadar uzunluğu 115 cm

Tepe Home dan almıştım ....bunun yanında mödül eklenebilecek parçaları da var ayrıca...
    fiatı aklımda değil internetteki sitelerinden bulabilirsiniz sanırım

• quote:

2 hafta önceki hal..

Bugunki hali..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

2 hafta önceki hal..

Bugunki hali..

Hocam hem TV hem PC monitörü mü var yoksa aynadan yansima mi yapiyor ? Hicbirsey anlamadim sistemden

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

2 hafta önceki hal..

Bugunki hali..

Hocam hem TV hem PC monitörü mü var yoksa aynadan yansima mi yapiyor ? Hicbirsey anlamadim sistemden

Alıntıları Göster
    Arkadaki 42" plazma öndeki 32" lcd pc monitoru.. Dağınık ya ortalık düzgün hali ile de resim çekicem işallah.

• quote:

Arkadaki 42" plazma öndeki 32" lcd pc monitoru.. Dağınık ya ortalık düzgün hali ile de resim çekicem işallah.

Alıntıları Göster
    Uzun zamandır fotoğraflarını koyamadığım görüntü sistemim! Samsung LE32A553 (Full HD- süper görüntü kalitesi var) ve Creative 4+1. Raf çizimleri sipariş üzerine özel olarak yapılmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: musti2004s

Uzun zamandır fotoğraflarını koyamadığım görüntü sistemim! Samsung LE32A553 (Full HD- süper görüntü kalitesi var) ve Creative 4+1. Raf çizimleri sipariş üzerine özel olarak yapılmıştır.

Alıntıları Göster
    Update - 04.07.2009

1. Tasinma esnasinda kösesi hasar gören TV ünitesi, sigorta tarafindan degistirildi, aynisini degil, tek bir büyük cekmeceli yerine 1 acik raf, 1 kücük cekmecelisini ismarladim.
    2. Cihazlar aciktaki üst bölmeden alt rafa gecti. Yerleri biraz degisti.
    2. Arka panel ilk yaptirildiginda unutulan kablo kanali bugün yapildi.

Ilk hali (biraz yukarda mevcut aslinda)

Ilk halinde siritan kablo demeti, salak bir plastik kablo toparlayici ile toplamistim. Center aslinda güzel sakliyordu.

Cihazlar rafa girince camasir makinasi hortumu görüntüsü iyice canimi sikmaya basladi.

Üsenmedim, gittim kücük sanayiye, delik testere denilen malzemeyi aradim. Sonra kablo gecirgeni aradim. malzemeleri cikardim, cihazlari tozdan korumak icin naylon vs cektim, bantladim. TV den gelecek kablolari posete sakladim.

Delikler delindi, kablolar gecirildi. TV power tabiiki gecmedi, arka bosluk dar geldi, asansör yöntemini kullanarak TV' ye bagli olan kismini gecirdim. Simdilik toplam 4 kablo geciyor: TV Power, HDMI (PS3), Scart (uydu rec.) ve Arka plan LD isiklandirma icin 12V elektrik kablosu.

Problem !!! TV arka üniteyi duvara baglayan kalaslardan birine denk geldim. Neyseki kablolarin hepsi gecti, yoksa dekupaj olayina girecektim.

Bittikten sonraki hali, direkt karsidan (Sshh güzel oldu bea)

Bittikten sonraki hali, yemek masasindan görünüs (Hareketli aski aparati):

TV' nin arkasinda neler olup bitiyor ?

LED'li eski hali burda

Eksikler:
    - Ünitenin bos olan kismina dekoratif birseyler lazim, su an cok bos duruyor, farkindayim.
    - Front speakerlerin altina siyah veya koyu antrasit granit yaptirilacak.
    - Center ile uydu receiver yer degistirmesi gerekiyor. Center = Merkez !!!
    - Simdi gördüm, TV yi biraz sola cekmek gerekiyor, arkasindaki sütün TV' yi tam ortalamasi lazim.
    - HDMI cikisli güzel bir uydu receiver (Bakalim artik senenin sonuna dogru)
    - PS3' e cok yüklenmemek icin bir tane BD-DVD vs player -> LG BD390 ??
    - Subwoofer (Bir tane Pioneer SW80 vardi, ama cok zayif kaliyordu, adam gibi sub lazim)

Sistem:
    - LG 50PG7000 (Full HD Plasma)
    - HarmanKardon AVR3000
    - Magnat Vintage 120 Speaker
    - PS3 80GB PAL
    - Octagon uydu receiver
    - Harmony One universal kumanda
    - 500GB HD
    - Tronje A8050 hareketli aski aparati

Degerli yorumlariniz ve yapici elestirileriniz icin tesekkür ederim.

• quote:

Update - 04.07.2009

1. Tasinma esnasinda kösesi hasar gören TV ünitesi, sigorta tarafindan degistirildi, aynisini degil, tek bir büyük cekmeceli yerine 1 acik raf, 1 kücük cekmecelisini ismarladim.
    2. Cihazlar aciktaki üst bölmeden alt rafa gecti. Yerleri biraz degisti.
    2. Arka panel ilk yaptirildiginda unutulan kablo kanali bugün yapildi.

Ilk hali (biraz yukarda mevcut aslinda)

Ilk halinde siritan kablo demeti, salak bir plastik kablo toparlayici ile toplamistim. Center aslinda güzel sakliyordu.

Cihazlar rafa girince camasir makinasi hortumu görüntüsü iyice canimi sikmaya basladi.

Üsenmedim, gittim kücük sanayiye, delik testere denilen malzemeyi aradim. Sonra kablo gecirgeni aradim. malzemeleri cikardim, cihazlari tozdan korumak icin naylon vs cektim, bantladim. TV den gelecek kablolari posete sakladim.

Delikler delindi, kablolar gecirildi. TV power tabiiki gecmedi, arka bosluk dar geldi, asansör yöntemini kullanarak TV' ye bagli olan kismini gecirdim. Simdilik toplam 4 kablo geciyor: TV Power, HDMI (PS3), Scart (uydu rec.) ve Arka plan LD isiklandirma icin 12V elektrik kablosu.

Problem !!! TV arka üniteyi duvara baglayan kalaslardan birine denk geldim. Neyseki kablolarin hepsi gecti, yoksa dekupaj olayina girecektim.

Bittikten sonraki hali, direkt karsidan (Sshh güzel oldu bea)

Bittikten sonraki hali, yemek masasindan görünüs (Hareketli aski aparati):

TV' nin arkasinda neler olup bitiyor ?

LED'li eski hali burda

Eksikler:
    - Ünitenin bos olan kismina dekoratif birseyler lazim, su an cok bos duruyor, farkindayim.
    - Front speakerlerin altina siyah veya koyu antrasit granit yaptirilacak.
    - Center ile uydu receiver yer degistirmesi gerekiyor. Center = Merkez !!!
    - Simdi gördüm, TV yi biraz sola cekmek gerekiyor, arkasindaki sütün TV' yi tam ortalamasi lazim.
    - HDMI cikisli güzel bir uydu receiver (Bakalim artik senenin sonuna dogru)
    - PS3' e cok yüklenmemek icin bir tane BD-DVD vs player -> LG BD390 ??
    - Subwoofer (Bir tane Pioneer SW80 vardi, ama cok zayif kaliyordu, adam gibi sub lazim)

Sistem:
    - LG 50PG7000 (Full HD Plasma)
    - HarmanKardon AVR3000
    - Magnat Vintage 120 Speaker
    - PS3 80GB PAL
    - Octagon uydu receiver
    - Harmony One universal kumanda
    - 500GB HD
    - Tronje A8050 hareketli aski aparati

Degerli yorumlariniz ve yapici elestirileriniz icin tesekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Bu hareketli duvar askı aparatı tahmini ne kadar..50" için direk duvara takılınca sıkıntı çıkarmaz dimi..Düşme vs..

• quote:

Orijinalden alıntı: saheemr

Bu hareketli duvar askı aparatı tahmini ne kadar..50" için direk duvara takılınca sıkıntı çıkarmaz dimi..Düşme vs..

Alıntıları Göster
    şimdiki duvarların tuğla üzerine direk alçısıva olduğu düşünülürse bu askı aparatı gibi ekipmanları duvara monte ettirme ve tutturmada özel bir yol varmı acaba.. malum bu ağırlıkları duvarın karşılaması gerekiyor en azından duvara çakılan vidaların.. gerçi üstteki arkadaş mdf kullanmış ama bunun da duvara montesi gerekecektir bir şekilde.. nasıl duvara montajlanıyor bunlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanemre34

quote:

Orijinalden alıntı: böcek057
    şimdiki duvarların tuğla üzerine direk alçısıva olduğu düşünülürse bu askı aparatı gibi ekipmanları duvara monte ettirme ve tutturmada özel bir yol varmı acaba.. malum bu ağırlıkları duvarın karşılaması gerekiyor en azından duvara çakılan vidaların.. gerçi üstteki arkadaş mdf kullanmış ama bunun da duvara montesi gerekecektir bir şekilde.. nasıl duvara montajlanıyor bunlar..

Düz tuglaya montaji tavsiye etmem arkadaslar. Ben tahtanin arkasindaki beton duvarin üzerinde massiv tahta, onun üzerine MDF üzerine monte etirdim. Bir kere sirf aski aparati 15küsür kilo, üzerine 50' Plasma,
    Ve her ne olursa olsun evinize esya sigortasi yaptirin arkadaslar. Hem bunun gibi durumlar hemde voltaj hatalarindan dolayi olusabilecek arizalar karsilaniyor.

• quote:

Düz tuglaya montaji tavsiye etmem arkadaslar. Ben tahtanin arkasindaki beton duvarin üzerinde massiv tahta, onun üzerine MDF üzerine monte etirdim. Bir kere sirf aski aparati 15küsür kilo, üzerine 50' Plasma,
    Ve her ne olursa olsun evinize esya sigortasi yaptirin arkadaslar. Hem bunun gibi durumlar hemde voltaj hatalarindan dolayi olusabilecek arizalar karsilaniyor.

Sayın sinemaforum..Sizin tahta duvara monteli dimi..Eğer öyle ise duvara daha fazla ağırlık olmazmı...
  • quote:

quote:

quote:

peki hocam mdf ile duvar arasında kalan boşluğu nasıl doldurdun. malum arada masif tahta olacağından bir boşlukta oluşacaktır. resimlerden anladığım kadar yaptırdığın mdf panelin ebatı kadar da duvarı alçı ile doldurmuş olabileceğini düşünüyorum.. bir de ahşap panelin komple betondan ayrılma ihtimali yoktur umarım.. bu arada resimler içerisinde bana göre göze en hoş gelen tasarım olduğunu söylemek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I_tech -- 28 Temmuz 2009; 15:33:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: I_tech

quote:

quote:

quote:

peki hocam mdf ile duvar arasında kalan boşluğu nasıl doldurdun. malum arada masif tahta olacağından bir boşlukta oluşacaktır. resimlerden anladığım kadar yaptırdığın mdf panelin ebatı kadar da duvarı alçı ile doldurmuş olabileceğini düşünüyorum.. bir de ahşap panelin komple betondan ayrılma ihtimali yoktur umarım.. bu arada resimler içerisinde bana göre göze en hoş gelen tasarım olduğunu söylemek isterim.

Alıntıları Göster
    Sayın sinemaforum..Evdeki boya rengi kum bejimi acaba..

• quote:

Sayın sinemaforum..Sizin tahta duvara monteli dimi..Eğer öyle ise duvara daha fazla ağırlık olmazmı...

TV tahtaya bagli, tahta da duvara bagli. Yalniz bagli olan duvar tugla degil, beton duvar.
  • quote:

peki hocam mdf ile duvar arasında kalan boşluğu nasıl doldurdun. malum arada masif tahta olacağından bir boşlukta oluşacaktır. resimlerden anladığım kadar yaptırdığın mdf panelin ebatı kadar da duvarı alçı ile doldurmuş olabileceğini düşünüyorum.. bir de ahşap panelin komple betondan ayrılma ihtimali yoktur umarım..

Hocam duvarin beton kismi üzerine masif tahta, sonra MDF geliyor. Masif tahta olan yerlerle arasnda bosluk yok, diger kesimlerde bosluk var tabi.
    Ancak duvar ünitesi birkac yerden masif tahta araciligi ile beton kisma bagli. Yani ünitenin betondan ayrilma ihtimali yok. Oldukca saglam yapildi. Alci vs kullanilmadi.

quote:

bu arada resimler içerisinde bana göre göze en hoş gelen tasarım olduğunu söylemek isterim.

Bunun icin de ayrica tesekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.