Şimdi Ara

Görüntü Sistemlerinizin Fotoğrafları # Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
18
Favori
103.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şu resim ekleme olayını bi gösterirseniz bende bişeyler koymak istiyorumm
  • bu ilk resim eklemem

Görüntü Sistemlerinizin Fotoğrafları # Ana Konu
  • @altuglily
    güzel sistem ama tv biraz yukarida kalmis gibi birde tv'ye giden kabloları saklarsan çok daha güzel olur...
  • tv ye giden kablolar sorun yaratıyor.Ona çözüm bulamadımm.Önerin var mı?
  • Bu da benim sistem tv lg 50 ps 3000 .

• @altuglily

Bence 2 çözüm var...Ev sana aitse kiracı değilsen biraz yıkıp dökeceksin..Duvarın içinden geçireceksin...Uğraşamam böle şeylerle dersen beyaz kablo kanalıyla üniteden tvnin arkasına kanal çekip kabloları içinden geçireceksin...Burda kablo kanalı görünecek fakat beyaz olduğu için çok az sırıtacak....
    Nacizane önerim bunlarıdr...
  • @Modakartali,

Süper TV ancak sehpa alman lazim.
    Sanirim eski tüplü Sony TV' nin orjinal sehpasini kullaniyorsun, o da olmamis. Onun disinda techizat güzel.
    3 tane player tabi fazla olmus.

Birde Fotolari biraz kücültüp koyarsak acilmasi daha kisa sürer. Yanlis bakmadiysam 2,6 MB.
  • Sehpa konusunda haklısınız ama şu ararlar biraz elim dar sonra alacağım 3 dvd için şöyle diyebilirim blu ray playerda (blu rayden ) başka bir şey oynatmıyorum (lensi bozmamak için ) , hd playerda hd ler venormal dvdleri oynatıyorum son olarakda dvd recordarda eskiden divxleri oynatıyordum (şimdi tvde usbden oynatıyorum ) şimdi ise sadece kayıt yapıyorum.
  • arkadaşlar burada edge le bağlanan garibanlarda var, kotalı kullananlarda.. fotoğraf boyutları konusunda biraz daha insaflı olalım lütfen..

@sinemaforum, keşke patentini alsaydınız

@onnow78, hoparlörler çok gariban kalmış, soldaki telefonun yanında, sağdaki saatin yanında yok olup gitmiş garibanlar :)

@modakartalı, o mumluk zangırdar orada yahu? hele o ikea cam vitrin creative in 2.1 leri ile bile zırıldıyor
  • nomad master, o ufak jbl lar bir ses cikariyorki sorma :) son ses hicbir zaman acmadim :)
  • Bas out'u subwoofeer'a verdiğimden kolonlardan yana problem yok ama komşulardan yana var zaten daha ses olarak 50 level var (80 den geriye) bir türlü açamıyorum ortalık felaket oluyor .2 senedir cam vitrinler kolonların arkasında daha problem olmadı ama tabii sesi biraz zorlarsan ne olur bilemiyorum.
  • sevgili sinemaforum
    Sehpa ile ilgili bir sorum olacak.Benim sehpamda da tv sehpaya asılı bir şekilde duruyor.Aynen senin sehpada olduğu gibi.Sorum ise tv nin orta seviyesinde sehpanın boyunca uzanan parlak şeriti nerden bulabilirim.Bende o şekilde yapmak istiyorum.Cevabın için şimdiden teşekkürler
  • @onnow78
    sistemin güzel olmuş tıpkı @SinemaForum arkadaşımızın ki gibi bende aynısını yaptırmayı düşünüyorum
    bitek çiçeği koymayı düşünmüyorum aynısını yaptı demesinler diye
    sisteminde prizler hariç gayet güzel. keşke kabloları ve prizleri saklasaydın çok daha şık olurdu.
    ne kadara mal oldu arkadaşım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix -- 14 Eylül 2009; 10:33:06 >
  • Bu arada yeni bir tv sehpası almaya karar verdim mediamart - teknosa -tepe home baktım ama tam aklıma yatan bir tane bulamadım 50 inclik tv için tavsiyeniz var mı model olarak ve nereden bulabileceğim ile ilgili, teşekkürler.
  • Hepinizin sistemleri şahane. Buradan bakması bile öyle hoş ki anlatamam bile. İmkanlar el verirse ben de elimden geldiğince hoş bir sistem kurmayı planlıyorum
  •  Görüntü Sistemlerinizin Fotoğrafları # Ana Konu

Yeni televizyon sehpasını aldım :) kabloları falanda topladı , fenada olamadı gibi
  • @Modakartali
    Kesinlikle daha iyi olmus, güe güle kullanin.
  • "Sinemaforum" hocam sorum sana:

Bu tv'yi bağladığınız arka taraftaki mdf paneli, duvara bağlı olan masif destek ağaçlarına nasıl bağladınız? Herhangi bir vida izi vs gözükmüyor..Merak ettim bağlantı tekniğinizi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinemaForum

Update - 04.07.2009

1. Tasinma esnasinda kösesi hasar gören TV ünitesi, sigorta tarafindan degistirildi, aynisini degil, tek bir büyük cekmeceli yerine 1 acik raf, 1 kücük cekmecelisini ismarladim.
    2. Cihazlar aciktaki üst bölmeden alt rafa gecti. Yerleri biraz degisti.
    2. Arka panel ilk yaptirildiginda unutulan kablo kanali bugün yapildi.

Ilk hali (biraz yukarda mevcut aslinda)

Ilk halinde siritan kablo demeti, salak bir plastik kablo toparlayici ile toplamistim. Center aslinda güzel sakliyordu.

Cihazlar rafa girince camasir makinasi hortumu görüntüsü iyice canimi sikmaya basladi.

Üsenmedim, gittim kücük sanayiye, delik testere denilen malzemeyi aradim. Sonra kablo gecirgeni aradim. malzemeleri cikardim, cihazlari tozdan korumak icin naylon vs cektim, bantladim. TV den gelecek kablolari posete sakladim.

Delikler delindi, kablolar gecirildi. TV power tabiiki gecmedi, arka bosluk dar geldi, asansör yöntemini kullanarak TV' ye bagli olan kismini gecirdim. Simdilik toplam 4 kablo geciyor: TV Power, HDMI (PS3), Scart (uydu rec.) ve Arka plan LD isiklandirma icin 12V elektrik kablosu.

Problem !!! TV arka üniteyi duvara baglayan kalaslardan birine denk geldim. Neyseki kablolarin hepsi gecti, yoksa dekupaj olayina girecektim.

Bittikten sonraki hali, direkt karsidan (Sshh güzel oldu bea)

Bittikten sonraki hali, yemek masasindan görünüs (Hareketli aski aparati):

TV' nin arkasinda neler olup bitiyor ?

LED'li eski hali burda

Eksikler:
    - Ünitenin bos olan kismina dekoratif birseyler lazim, su an cok bos duruyor, farkindayim.
    - Front speakerlerin altina siyah veya koyu antrasit granit yaptirilacak.
    - Center ile uydu receiver yer degistirmesi gerekiyor. Center = Merkez !!!
    - Simdi gördüm, TV yi biraz sola cekmek gerekiyor, arkasindaki sütün TV' yi tam ortalamasi lazim.
    - HDMI cikisli güzel bir uydu receiver (Bakalim artik senenin sonuna dogru)
    - PS3' e cok yüklenmemek icin bir tane BD-DVD vs player -> LG BD390 ??
    - Subwoofer (Bir tane Pioneer SW80 vardi, ama cok zayif kaliyordu, adam gibi sub lazim)

Sistem:
    - LG 50PG7000 (Full HD Plasma)
    - HarmanKardon AVR3000
    - Magnat Vintage 120 Speaker
    - PS3 80GB PAL
    - Octagon uydu receiver
    - Harmony One universal kumanda
    - 500GB HD
    - Tronje A8050 hareketli aski aparati

Degerli yorumlariniz ve yapici elestirileriniz icin tesekkür ederim.

Ustam sen ne yapmtın ya bayıldım valla hareketli aparata falan yaaaaaaaaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: schu-mi

"Sinemaforum" hocam sorum sana:

Bu tv'yi bağladığınız arka taraftaki mdf paneli, duvara bağlı olan masif destek ağaçlarına nasıl bağladınız? Herhangi bir vida izi vs gözükmüyor..Merak ettim bağlantı tekniğinizi..

3 türlü sabitlendi

1. Ortadan gecen gümüs seritin arkasinda vidalar var. Serit hem deoratif hemde vidalari örtüyor. Zaten 1-2 milimlik birsey.
    2. Alt tarafta dolabin arkasinda kalan yerde de 1-2 vida var
    3. En son ve en saglam sabitleme metodu ise TV aski aparati vasitasiyla oldu. Aski aparatinin vidalari hem MDF hemde arkadaki masif tahtadan duvara giriyor.

Ek olarak kenarlardan silikon yapistiriciyla takviye yapildi.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.