Bildirim
Görüntü Sistemlerinizin Fotoğrafları # Ana Konu (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaslar selamlar,
buda benkı sıstemın fotografları, pek duzgun cekemedım o yuzden kusuruma bakmayın.
-
@gogomez
Hoparlörlerin markası modeli nedir? Klipsch mi acaba? Bu günlerde hoparlör işine kafayı taktım da... -
Ben beğendim. Sıcak bir ortam olmuş. Odanın iki giriş-çıkışı olması daha ferah görünmesini sağlamış. Filmlerin bulunduğu kısım da derli toplu hoş olmuş. Sanki bir şömine ile bir güzel eş eksik gibi. Evlen artık...
Cover işine ben de bir zamanlar merak sarmıştım. Bir yerden sonra üşengeçlik başladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 18 Ocak 2010; 23:54:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE
Ben beğendim. Sıcak bir ortam olmuş. Odanın iki giriş-çıkışı olması daha ferah görünmesini sağlamış. Filmlerin bulunduğu kısım da derli toplu hoş olmuş. Sanki bir şömine ile bir güzel eş eksik gibi. Evlen artık...
Cover işine ben de bir zamanlar merak sarmıştım. Bir yerden sonra üşengeçlik başladı.
Çok doğru diyosun ama gönül işlerinden çekiyorum ,İnan şömine balkonda var ama hiç çalışmadı Belki odaya yaptırırım ilerde , Evlenme konusuda Şöyle 28 olunca tak evlenicem artık bıktım bekarlıktan Cenabı allahtan hayırlısı olsun Hocam
-
Arkadaşlar, dün akşam sahip olduğum 42 inch'lik TV için bir TV sehpası aldım. subatın basında bana teslim edilecek. Ancak o gelmeden benim salonda yeni bir düzenleme şart görünüyor. Eşimle beraber tüm salonu ve içindeki eşyaları ölçtük ve bunu bir 3D mimari programa atarak yeni opsiyonlar yarattık. Sizlerden ricam bu opsiyonlar konusunda bana fikir, görüş vermeniz. Hangi oturma düzeni 42 inch'lik TV'mi izlemem açısından bana daha iyi olur. Görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
-
Tv açısından hepsi aynı gibi. Sanırım odayı her durumda enine kullanacaksın. Dolayısıyla izleme mesafesi sabit gibi bir şey. Ama hani bu çizimlerden yorum yapmak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama 4 ve 5.çizimler daha ferah bir görünüm sunuyor gibi. Eğer 2.çizimde tv'nin tam karşısına pencere gelmiyorsa o da olur. 1.çzimdeki gibi ise kapıdan girer girmez koltuk ile karşılaşmak odayı küçük gösertir. Koltuklara ulaşabilmek için ise eşyalardan oluşan koridoru takip edip odanın sonuna kadar ilerlemen gerekiyor. Bu yüzden 1.yi eledim. -
quote:
Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE
Tv açısından hepsi aynı gibi. Sanırım odayı her durumda enine kullanacaksın. Dolayısıyla izleme mesafesi sabit gibi bir şey. Ama hani bu çizimlerden yorum yapmak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama 4 ve 5.çizimler daha ferah bir görünüm sunuyor gibi. Eğer 2.çizimde tv'nin tam karşısına pencere gelmiyorsa o da olur. 1.çzimdeki gibi ise kapıdan girer girmez koltuk ile karşılaşmak odayı küçük gösertir. Koltuklara ulaşabilmek için ise eşyalardan oluşan koridoru takip edip odanın sonuna kadar ilerlemen gerekiyor. Bu yüzden 1.yi eledim.
Sevgili Highwaymosue,
Salonda alakasız bir sutun var sen de gormussundur. O bizim elimizi kolumuzu bagliyor. Ben ve esim 4 ve 5'i son anda yaptik, hem benim hem onun agabeyi mimar, onlara sorduk onlar da senin gibi 4-5 dediler. Ki biz 4 ve 5'i elimizde opsiyon olsun diye yapmistik Ancak o cizimlerde izleme mesafesi 4 metreye yakin oluyor ve ben de 42 inch icin o mesafeyi uzak buluyorum. Bir de kapidan giren cikan herkes izleyeni rahatsiz eder diye dusunuyorum. Ama ferahlik ve odanin buyuk gorunmesi acisindan iyi bir dekor oluyor bu opsiyonlar.
Saygilar.
-
ben en çok ikinci çizimibeğendim. hem mesafe hem de tv yi odadan bağımsız konumlandırma açısından daha iyi biryerleşim bence... -
bende ilk ekliyorum :)
lg lh2000 (1366x768 fakat 1080p girişi var)
samsung ps42c91h (hd ve komponent girişler altın kaplama)
benq 19FP91G+ (oda monitör :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabes64 -- 21 Ocak 2010; 21:25:31 >
-
-
Çok yararlı olmuş herkese teşekkürler (: -
Ambilight olayının daha birçok rengi var..Kırmızı sarı v.s..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saheemr -- 26 Ocak 2010; 22:17:32 >
-
Güle güle kullan Hakancım, çok hoş görünüyor... -
quote:
Orijinalden alıntı: Atila
Güle güle kullan Hakancım, çok hoş görünüyor...
Çok teşekkürler atillacım sağol.. -
hakan bey çok güzel güle güle kullanın.
ambilight hangi malzemeden yapıldı.
ikeadaki ledler le mi acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: digitbook
hakan bey çok güzel güle güle kullanın.
ambilight hangi malzemeden yapıldı.
ikeadaki ledler le mi acaba?
Çok sağolun..
İlk başta bende o ledlerden alayım dedim ama bana ışığı çok yetersiz geldi..Bende karaköyden 130tl ye toplam maliyetli 3mt rgb led+kumanda+adaptör ve ünite hepsi birlikte aldım.Gayette ekonomik oldu..Tek handikapı var ilk açtığınız zaman biraz cızırtı çıkıyor adaptöründen ama 5-10 dk ısındıktan sonra ses kesiliyor.. -
çakma amblight cok iyi olmuş bu ledleri internetten alcak site varmı acaba?bide sistemi tam önden cekebilirmisiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 27 Ocak 2010; 10:19:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: biohard35
çakma amblight cok iyi olmuş bu ledleri internetten alcak site varmı acaba?bide sistemi tam önden cekebilirmisiniz?
http://www.erkasled.com/
Ben buradan almıştım..Tam önden foto derken ambilight açıkkenmi önden yoksa komple ünite ile berabermi demek istiyorsunuz.. -
quote:
Orijinalden alıntı: hakanemre34
Ambilight olayının daha birçok rengi var..Kırmızı sarı v.s..
Hakan bey sisteminiz çok güzel olmuş güle güle kullanın buna benzer bir amblight sistemi bende düşünüyorum bu ışık otomatik olarakta renk değiştiriyormu yoksa kumandadan her renk için tek tekmi basmak lazım. Birde lcdyi duvara monte etmişsiniz kablo gizleme olayını nasıl yaptınız gerçekten güzel görünüyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X