Şimdi Ara

Görüntü Sistemlerinizin Fotoğrafları # Ana Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
18
Favori
103.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmettuncez

Ustam sen ne yapmtın ya bayıldım valla hareketli aparata falan yaaaaaaaaaaa

Tesekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinemaForum

quote:

Orijinalden alıntı: schu-mi

"Sinemaforum" hocam sorum sana:

Bu tv'yi bağladığınız arka taraftaki mdf paneli, duvara bağlı olan masif destek ağaçlarına nasıl bağladınız? Herhangi bir vida izi vs gözükmüyor..Merak ettim bağlantı tekniğinizi..

3 türlü sabitlendi

1. Ortadan gecen gümüs seritin arkasinda vidalar var. Serit hem deoratif hemde vidalari örtüyor. Zaten 1-2 milimlik birsey.
    2. Alt tarafta dolabin arkasinda kalan yerde de 1-2 vida var
    3. En son ve en saglam sabitleme metodu ise TV aski aparati vasitasiyla oldu. Aski aparatinin vidalari hem MDF hemde arkadaki masif tahtadan duvara giriyor.

Ek olarak kenarlardan silikon yapistiriciyla takviye yapildi.

Teşekkürler hocam...Zaten o aliminyum şeritin arkası aklımdan geçmedi değil Güzel taktik. Peki bu aliminyum şeridi nerede buldunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: schu-mi

Teşekkürler hocam...Zaten o aliminyum şeritin arkası aklımdan geçmedi değil Güzel taktik. Peki bu aliminyum şeridi nerede buldunuz?

Rica ederim. Marangoz isi o seritler. Anladigim kadariyla standart bir serit, cünkü kartelasi vardi, cesitli renkleri vs vardi.
  • Oldu hocam sağolun...İleride işi icrarata döktüğümde tekrar kapınızı çalabilirim
  • Bu da benim panel, kitaplık, bar TV bölümü hepsi bir arada.. Gece biraz güzel olmadı resimler, daha sonra birde günışığında çekip koyarım..

1. resim

2. resim

Resimleri bir türlü resim olarak koyamadım, link olarak koydum bende..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugur31 -- 1 Ekim 2009; 0:26:33 >
  • @Ugur

Sub görünüyor, yalniz tesisati nerde ?
  • 1. sayfada ilk resimler benim sisteme aitti. şimdi ses sistemini değiştirdim beğeninize...

Görüntü Sistemlerinizin Fotoğrafları # Ana Konu

• ugur31;

sistem elemanların oldukça güzel ama tv ünitesinin tasarımı ve boyutu çok zorlama geldi bana. belki daha kibar ve kolay anlaşılır bir ünite edine birlirmişsin... televizyonunu çok beğendim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinemaForum

@Ugur

Sub görünüyor, yalniz tesisati nerde ?

Öncelikle tüm kablolar arkada ve aslında konsolun altı açık ama ben ilave bir parça ile en alta kabloların görünmesini engelledim.
    İki küçük hoparlör televizyonun sağında ve solunda, diğer ikisi televizyon izlediğim koltuğun sağında ve solunda, bağlantı kablosuz, sistem Phlips..
  • quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

ugur31;

sistem elemanların oldukça güzel ama tv ünitesinin tasarımı ve boyutu çok zorlama geldi bana. belki daha kibar ve kolay anlaşılır bir ünite edine birlirmişsin... televizyonunu çok beğendim....

Teşekkür ederim arkadaşım, Televizyon Samsung LE40B652, kesinlikle herkese tavsiye ederim (ama 653'ünü, bordo çizgileri var). TV ünitesini bu haliyle hazır aldım, dikkatli bakıldığında televizyonun altında 15 cm'lik ilave bir parça görülür, Tv çok alçak kaldığı için 15 cm yükselttim, böylece iyi oldu galiba..
    Daha sade olabilirdi belki haklısın ama hazır üniteler arasında en çok hoşumuza giden buydu. Sol baştaki kapakta bar, içi nevale dolu :)
  • Buda benim sistem Tv Philips 42pfl8654

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VELTES -- 25 Şubat 2010; 0:24:17 >
  • buda benimki yarından sonra ses sistemini kendi odama kaldırcam çünkü projeksiyona geçmeye karar verdim hatta kendim bir perde bile yaptım

perde hazır prejeksiyon cihazını bekliyor

• bu da benim sistemim çok yakında ps3 almayı planlıyorum

• ss.

• ss.

• çoğu arkadaşın sistemleri gerçekten güzel, tabi bu iş birazda paraya bakıyor. Benim favorim SINEMAFORUM arkadasımızın sıstemı.

kısmet olurda ıkı hafta ıcınde STR-DA2400 AVR yı alabılırsem bende sıstemın resımlerını bu baslıga eklemeyı dusunuyorum.

herkese basarılar.
  • Selam Arkadaslar Araniza Yeni Katildim...
    Cok Güzel 1 Konu Olmus Bende Kendi TV min Resmini Eklemek Istedim...
    Aksama Daha Detayli Resim Eklicem...
    Ilk Mesajimi Yazmak Icin Sabirsizlaniyordum O Yüzden Bekleyemedim...

Sony Bravia KDL-32s2000
    Inanilmaz Derecede Memnunum...

Duvara Tektım Öyle Kaldı... Henüz Hoşumuza Giden 1 Sehpa Veya Stand Bulamadık...
    Acele De Etmiyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulut.O -- 2 Aralık 2009; 10:57:14 >
  • su aleti türkiyede satan var mi bildiginiz...
    yada benzerini...

yoksa kendim yapcam galiba...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  •  Görüntü Sistemlerinizin Fotoğrafları # Ana Konu

Sizce nasıl beyler ?
  • arkadaşlar bence kesinlikle akabe mobilya firmasının sitesine bir bakın. mükemmel tv üniteleri var. evimizdeki tüm mobilyaları yaklaşık 18 sene once buradan aldık ve hala ilk günkü gibi pırıl pırıl. tvünitesi vs almak istiyorsanız kesinlikle bakmalısınız.

http://www.akabemobilya.com/tvunitesi.asp#duvar-%C3%BCniteleri-mobilya
    firmanın web sitesi bu linkte

not: umarım reklama girmiyordur ve site yöneticileri linki silmez.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.