Hakan bey sisteminiz çok güzel olmuş güle güle kullanın buna benzer bir amblight sistemi bende düşünüyorum bu ışık otomatik olarakta renk değiştiriyormu yoksa kumandadan her renk için tek tekmi basmak lazım. Birde lcdyi duvara monte etmişsiniz kablo gizleme olayını nasıl yaptınız gerçekten güzel görünüyor
Renkleri kumandadan değiştiriyorum..Renk animasyon tuşuda var kumandada istersem kendisi belirli aralıklarla hızlı veya yavaş değişiyor..evet plazmayı duvara monte ettirdim..Evim yeni yapıldı daha inşaat halinde iken kablo yuvasını yaptırmıştım..Fabrikasyon yani.
Bunların yanında birde besleme ünitesi verdiler ordan..
LCD lerin arkasında problem çkartırmı ? lcd ler arkadan beyaz ışıkla çalıştığından farklı bir renk sorun yaratırmı? yaratmazsa tek renk yılbaşı ağaç lambası koycam :) sürekli yanan
ben de böyle bir şey tasarladım, inşallah pana kuro gelirde alırsam aynen sitelerin yoluna düşücem
Bunların yanında birde besleme ünitesi verdiler ordan..
Hoşuma gitti almayı düşünüyorumda biraz detaylı anlatabilirmisiniz nasıl yaptınız tam olarak, ledleri nereye koydunuz duvaramı tv'inin arkasına mı? teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: mstfaty
ben de böyle bir şey tasarladım, inşallah pana kuro gelirde alırsam aynen sitelerin yoluna düşücem
Güzel yapmışsın lakin çok cılız kalıyor birde alt kısma oynatıcı vs koymak için boşluk olsa yada kapaklı boşluk olsa daha iyi olur
Gerçekten taktidare, şayan bu kadar güzel kombi ve ünite-yani gerçekten bravo,güle güle kullanın
çok beyendim
ben yukardaki fotoda bebeklere bayıldım
bu evde kesin küçükbirkız çocuğu var. :) bu arada siyah-kırmızı- beyaz çok güzel durmuş ama lcd'nin yanındaki raflar göz almıyormu sanki bir kalabalıklık var gibi sağda solda
Fotolar bana ait değil arkdaşlar ona göre -bu arada ben tv ünitesinde kalabalık bi görüntü göremedim şık ve derli toplu hijyenik biortamolduğu burdan belli
I HAVE BEEN VERY HAPPY THAT YOU HAVE LIKED MY DISPLAYING SYSTEM. I PURCHASED IT IN MASKO. WHAT IS INCLUDE IN MY SYSTEM ? LET ME EXPLAIN BRIEFLY TO YOU. PIONEER LX5090 FULL HD PLAZMA TV , BOSE LIFESTYLE 48 IV SOUND SYSTEM , PLAYSTATION 3 AND HD SMART RECEIVER ...
I FORGOT TO SAY SONY VAIO AR41S LAPTOP...
hd smart reciver , is it dsmart hd receiver ?
hocam niye ing konuşuyorsunuz isim türkçe sadece takma isim yabancı?