Şimdi Ara

Görüntü Sorumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 gün önce yeni bir bilgisayar topladım ekran kartı olarak da msi gts geforce 1050ti aero taktim fakat monitor alamadigim icin hdmi kablosu ile aparttaki Sunny televixyona baglaniyordum bugun bilgisayari kullanirken ekran kapanip acilmaya basladi,boyle sanki kabloyu yeniden bagliyormusum gibi sonra kabloyu cikarip taktim ekranda karincalar gozukmeye basladi tekrar cikarip taktigimda bidaha goruntu alamadim,sizce sorun neyde olabilir? Bu anlattigim olay birden bire olmaya basladi lutfen yardim edin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran akrtimi kontrol ettigimde fani vs donumeye devam ediyordu acikcasi korkuyorum hani ekran kartina bir sey oldumu diye daha yeni aldim birde :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullandıgın hdmı kablosu ve bağdaştırıcıyla alakalı bir sorun olabilir . farklı bir hdmı kablosu ile ve bağdaştırıcıyla dene
    eğer yazılımsal veye ekran krtında bir sorun yoksa düzelir büyük ihtimalle .
  • bilgisayar çalışırken asla görüntü ileten kablo hdmi vga dp hangisi olursa olsun sökülüp takılmaz ekran kartına zarar verir.

arkdaşların dediği gibi hdmi kablo değiltirip bi deneyin sorun devam ederse
    bios resetlemeyi bi deneyin bazen bios da sorun oldugu zaman bilgisayar çalışır ama ekrana görüntü gelmez.
    bios resetleme işi bios pilini çıkartrıp pilin temas ettiği yere metal bir tornavida değdirin 1 2 dk bekleyin kaçak akım boşalsın sonra pili geri takın bu şekile yapılıyor.
  • Teşekkür ederim yardımlarınız için sorun çözüldü kullandığım televizoynun HDMI girişi uydu kartı üzerindendi uydu kartını yakmış HDMI kablosunun çalışırken sökülmemesi gerektiğini bilmiyordum hepiniz teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kalitesi hakkında soru
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.