arada bir benim ekran kararıyor sonra geri geliyor ama geldiğinde yazılar kaymış olarak geliyor önceden hiç gelmiyordu ekran öyle kararmış bir vaziyette duruyordu ama şimdi geliyor buna da şükür ancak bu neden olur acaba
Ekran kartınızın vga girişini kontrol ettinizmi ekran kartınızın modeli nedir ve psu kaç watt.
Sorun oyundamı oluyor masa üstündemi
ekran kartım geforce6600 le psu nun kaç watt olduğunu nerden öğrenebilirim önceden böyle bir problemim yoktu ama mavi bir ekran sonrası reset atmaya başladı bilgisayar format attım kurdum herşeyi yükledim ama ekran kartımın driverı yüklemedi ya bozuldu ya da başka bir problemi var internetten indirdim onu yükledim arada bir dediğim problem oluyor şimdide
quote:
Orjinalden alıntı: ozzgurr7
ekran kartım geforce6600 le psu nun kaç watt olduğunu nerden öğrenebilirim önceden böyle bir problemim yoktu ama mavi bir ekran sonrası reset atmaya başladı bilgisayar format attım kurdum herşeyi yükledim ama ekran kartımın driverı yüklemedi ya bozuldu ya da başka bir problemi var internetten indirdim onu yükledim arada bir dediğim problem oluyor şimdide
ekrankartınız çık güç isteyen bir modl değil
belki ekran akrtınızın sürücüsünde problem vardır.