Şimdi Ara

goruntu sorunu acil yardım edın arkadaslar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu goruntuyü nasıl düzeltebilirim ya islemcı core 2 duo ekran kartı 512 atı ve rem 1gb yanı sıstem ayarlarım rahat rahat yetıor.bu goruntunun nedenı nedir?Grafiq berbat halde arkadaslar lutfen acıl yardım
     goruntu sorunu acil yardım edın arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishArmor -- 20 Mayıs 2009; 6:31:02 >

• ekran kartın atiyse catalyst contor center a gir ayarlarını default yap sorun cözülmesse ekran kartı driverlarının güncel olduguna emin ol
  • Aslında harika olmuş Adamlara rahat odaklanırsın böle
  • Oyunun ayarlarında, Video kısmında Software kısmını OpenGL yap.
  • o sorunu hallettım de onlıne cs oynarken benm adamda donma yok ama dıer adamlar donuk donuk gözüküyor bomba atıorm donarak gidiyor acil yardım edın lutfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: TurkishArmor

o sorunu hallettım de onlıne cs oynarken benm adamda donma yok ama dıer adamlar donuk donuk gözüküyor bomba atıorm donarak gidiyor acil yardım edın lutfen

Server'ın ve oyuncularının bağlantı kalitesi,hızı ile alakalı bir durum sanırsam.
  • Ekran kartı driverlerinizi de güncelleştirin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 sorunum var lütfen yardim edin
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

o sorunu hallettım de onlıne cs oynarken benm adamda donma yok ama dıer adamlar donuk donuk gözüküyor bomba atıorm donarak gidiyor acil yardım edın lutfen

Ping var demek istiyorsun sanırım. Oyun oynarken arka planda internetten veri indirecek programları kapat. Yani download yapma.

Neti 2 kişi kullanıyorsan da ping olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulquiorra1

quote:

Ping var demek istiyorsun sanırım. Oyun oynarken arka planda internetten veri indirecek programları kapat. Yani download yapma.

Ping;Server ile yaptığınız veri alışverişinin salise cinsinden hesaplanışıdır.Ping var diye bir terim yoktur,ping fazla ya da azdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ANDREİ

quote:

Orjinalden alıntı: ulquiorra1

quote:

Ping;Server ile yaptığınız veri alışverişinin salise cinsinden hesaplanışıdır.Ping var diye bir terim yoktur,ping fazla ya da azdır.

Ping var, nispeten mecaz-ı mürsel diyebiliriz.

"Abi ping var" --> Pingim fazla
    "pingim iyi Abi" --> Pingim az

anlamlarında kullanılır. Genelde oyuncular "pingim iyi/kötü" demektedir.

Teşekkürler. :)

• Sayın ulquiorra1;

Duymadığım bir terim olduğundan bilgilendirmek istedim.Çoğu terimi yanlış kullanan arkadaşlar mevcut,amacım yalnızca denk gelmişken faydam dokunsun.Ukalalık olarak algılandıysa affola.
  • Şu ANDREİ'nin tavırlarına ve türkçesine bayılıyorum yahu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: WoX~

Şu ANDREİ'nin tavırlarına ve türkçesine bayılıyorum yahu..

Teşekkür ederim,ne mutlu bana
  • quote:

KraL ANDREİ

• quote:

Orjinalden alıntı: kaptan0658

quote:

KraL ANDREİ

Estağfirullah.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.