Şimdi Ara

Görüntüde Problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün build ini kendim yaptığım bir pc topladım donanım altta işletim sistemi olarak win 7 ultimate 64 bit kullanıyorum
    dün akşam prototype yükledim 1-2 saat oynadım önce görüntü gitti 5-10 saniye sonra ses de gitti bu arada makinaya parayı bayıldığım için
    henüz adam gibi bir monitör alamadım 17 inç crt monitörlerden kullanıyorum her neyse resetledikten sonra 1 uzun 2 kısa bip sesi geldi biraz bekledikten sonra yeniden açtım pcyi sisteme girdim ancak yeniden oyuna girdiğimde bu sefer de 45 dakıkalık bır surede aynı sey oldu
    ekran kartının fan hızı auto daydı onu manuel yapıp %40 falan yaptım ama denemeye fırsatım olmadı bu aksam deneyeceğim yinede paylaşmak istedim
    bu konu hakkında bilginiz varsa lütfen esirgemeyin şimdiden teşekkürler

• Isı değerlerini kontrol et bakalım Anakartın fazla ısınıyor olmasın.
  • hocam asus un epu diye bir programı var tasarruf-performans yönetimi gibi birşey bunu autoya aldım makınayı yorunca ekran kartı harıc butun fanları hızlandırıyor ayrıca işlemcinin ve kasanın dışarı hava attığı fanın arasında ekstra bir fan daha var güney ve kuzey çipine borularla bağlantılı bir soğutucunun üstünde (altındaki soğuttuğu şeyin adını unuttum kondansatör olabilir yoksa transistörmüydü ) asus un başka bir anakartından çıkmıştı o anakart arızaya gidince bende fanı bnm anakarta taktım her neyse hocam şu anda iş yerindeyim ısıları akşam eve gidnce yazarım artık

bu arada ekran kartının ısısı 50-56 derece arası boştayken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VenaSera -- 12 Şubat 2010; 9:59:42 >
  • Sorun çözüldü ekran kartı oyuna girince ısınıyor ve görüntü gidiyor
    aynı ekran kartından olanlara tavsiye catalyst control panel dan overdrive a gelip fan hızını yükseltsinler ben %50 hıza aldım autoda hep %30 da dönüyo sadece adı auto yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Dalgalanma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Donma Ve Mozaiklenme Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    BULANIK GÖRÜNTÜ SORUNU !
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.