Şimdi Ara

Görüntülü Mp3 Kayıt

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Öncelikle Hayırlı Günler.Ben Evde Kendi Halime Müzik ile Uğraşan Biriyim.Amatörün Biraz Üstündeyim.Şimdi Diyeceğim Şudur.Evde Mp3 Kayıt Yapmak İstedim.
    Aslında Çok Mp3 Kayıt Yaptk Fakat Şimdi Bir Sıkıntı Yaşadım.
    1. Ben Bağlama ve Org Çalıyorum. Orgum Kalite Olarak İyi. Sazımı Orguma Giriyorum Mikrofon İle Güzel Ses Alıyorum. Orgun Çıkışından Leptopuma Kabloyu takıyorum
    fakat programlar algılamıyor.Şimdi Leptop Markam Lenovo V580c . Yeni aldım ama önceki kayıt yaptğımız eski model leptopta 2 giriş vardı mikrofon ve kulaklık bunda tek giriş var acaba ondan farkedermı ? 2.si Kayıt Yaparken Windows 7 de Hat Sesini Bulamadım.Programa Hat Sesini Algılatamıyorum O yüzden Kaliteli Kayıt Almıyor.Windows
    xp De bunu kolaylıkla yapıyorduk fakat Win7 De acemi Kaldık :S . Birinci Ana Sıkıntım Bu.
    2. Önce Kayıt Yaparken Logitech İn Eski Model Bir Webcamı Vardı. Webcamın Ayarlar Kısmında Ses Kayıt Yerini Hat Sesine Çekiyorduk. Ve Orgdan Gelen Sesi Direk Kameraya Mp3 Kalitesinde İletiyordu.Böylelikle Hem Fazla Net Olmasada orta Kalite bir video ve mp3 kalitesinde gümbür gümbür Ses kaydediyorduk. Bu Şekilde Önerebileceğiniz Birşey Varmı ? Logitech in Biraz daha yeni model kameralarını Alsam Acaba Aynı İşlevi Yapabilirmiyim.
    3. Bana Orta Kalitede Bir Mikrofon Lazım Ort. 100 - 150 Civarında. Kayıt İçin Önerebileceğiniz Hangisi olabilir Acaba ?

Bunlar için fikirlerinizi dinlemek isterim.. Şimdiden Teşekkürler.
    Paylaş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.