Şimdi Ara

Görüntümde fotoğraftaki gibi sorun var. Nedeni nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Film dizi veya video izlerken fotoğraflardaki gibi renk değişimi şeklinde görüntümde sorun var. Acaba bu sorun monitor kaynaklı mı, ekran kartı kaynaklı mı veya hdmi kablo kaynaklı mı? Bilen arkadaşlardan acil yardım istiyorum. Teşekkürler.

Görüntümde fotoğraftaki gibi sorun var. Nedeni nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimliksizz -- 5 Haziran 2017; 22:44:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba.

Sorun tam olarak şundan oluyor diyemeyiz ancak sorunun çözümünden ziyade sorunu bulmaya yönelik fikirler sunabilirim.

Bu sorun bilgisayarınızda internet üzerinden izlediğiniz videolarda mı oluyor yoksa bilgisayarınızda kayıtlı olan videolar için de geçerli mi ?

Bilgisayarı evdeki tv,ye bağlarsanız ve sorun yoksa, sorunun monitörden olduğunu anlamış olursunuz, en kolay deneme yolu şimdilik bu.
  • Bazen dizi veya filmler riplenirken çıktı dosyasında böyle hatalar olabiliyor.Özellikle dizi ve film sitelerinden indirilen düşük bitrateli filmlerde (filmizleyelim com, hdizle com gibi isimi olan siteler) bu tarz sorunlar yaşanabiliyor.Bu nedenle youtube videolarında böyle bir sorun var mı kontrol edin.Eğer yoksa youtubeden video indirip birde öyle izleyin.Varsa player veya ekran kartı ayarlarıyla ilgili, yok ise direkt film ile ilgilidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

Merhaba.

Sorun tam olarak şundan oluyor diyemeyiz ancak sorunun çözümünden ziyade sorunu bulmaya yönelik fikirler sunabilirim.

Bu sorun bilgisayarınızda internet üzerinden izlediğiniz videolarda mı oluyor yoksa bilgisayarınızda kayıtlı olan videolar için de geçerli mi ?

Bilgisayarı evdeki tv,ye bağlarsanız ve sorun yoksa, sorunun monitörden olduğunu anlamış olursunuz, en kolay deneme yolu şimdilik bu.

bu sorunu yaşadığımda bilgisayarda uzun süre - 5 saat civarı - oyun oynamıştım ve daha sonrasında dizi izlemek istediğimde sorunla karşılaşmıştım.
    bilgisayarım yaklaşık 24 saat kapalıydı. şimdi tekrar aynı şekilde aynı diziyi izlemek için açtığımda böyle bir sorun olmadı.
    evimde televizyon yok başka bir monitör şimdilik yok.
    ama dediğiniz gibi yine aynı sorun olursa videoyu indirerek izlediğimde sorun olup olmadığını kontrol edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Bazen dizi veya filmler riplenirken çıktı dosyasında böyle hatalar olabiliyor.Özellikle dizi ve film sitelerinden indirilen düşük bitrateli filmlerde (filmizleyelim com, hdizle com gibi isimi olan siteler) bu tarz sorunlar yaşanabiliyor.Bu nedenle youtube videolarında böyle bir sorun var mı kontrol edin.Eğer yoksa youtubeden video indirip birde öyle izleyin.Varsa player veya ekran kartı ayarlarıyla ilgili, yok ise direkt film ile ilgilidir.

youtube videosunu da denemek amacıyla izlemiştim daha az şekilde bu sorun ortaya çıkmıştı.
    yukarıdaki cevabımda da belirttiğim gibi ısınmadan dolayı böyle bir sorunun olduğu aklıma geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tuhaf bir sorunum var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.