Şimdi Ara

görüntüyle alakalı bir sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bir haftadır bir sorunum var. Bilgisayarı kullanırken ara sıra donmalar oluyor, ekrana küçük mavi çizgiler geliyor.
    Photoshoptan aynı etkiyi göstermeye çalıştım, resmi aşağıya ekledim.
    Oyuna girdiğimde de bazen yine bu mavi çizgiler geliyor ve mavi ekran hatası alıyorum, bişeyler yükleniyor gibi oluyor o ekranda ancak renkler çok bozuk göründüğü için hiç bişey anlamıyorum.
    Bilgisayarı kapatıp tekrar açıyorum, açılırken yine o küçük mavi çizgiler var, oturumu açınca düzeliyor, hiç bi sorun yok. Bi kaç saat kullandıktan sonra aynı durum yine oluyor.
    Hatta bazen bi kaç saate kalmıyor, bi kaç dk sonra oluyor.
    Sorun ne olabilir? Neler tavsiye ediyorsunuz ?

Bir sorunum daha var, monitörü 1 aydır 1920x1080 çözünürlükte kullanamıyorum, XP kullanırken seçeneklerde vardı, seçince monitörün mavi ışığı turuncuya dönüp ekran kararıyordu, sonra düşük çözünürlük ile tekrar açılıyordu. Windows 7 kurdum, ayarlarda en fazla 1440x900 e kadar gösteriyor, 1280x720 kullanıyorum. Bu neyle alakalı olabilir?

Sistem : amd II x4 940 işlemci
    4 gb ram
    ati hd4890 ekran kartı
    acer x233hbd monitör
    Bilgi olarak, işletim sistemleri lisanslı ürün değildir.

görüntüyle alakalı bir sorunum var

• Yazılımsal bir sorun gibi durmuyor.Monitörle alakalıdır muhtemelen,Pc'yi başka bir monitörde test etme şansınız varsa denemeye değer.Değilse Ekran Kartı ile ilgili yazılımsal bir sorundan ziyade teknik bir arıza vardır.Uzman kişilere bileşenlerinizi kontrol ettirin.
  • Ekran kartı yandı falan diye düşündüm önce ama yansa sanırım hiç görüntü gelmez. Bir de az önce keşfettim sanırım, gold un sitesine girdim yine aynı şey oldu ama sadece bannerların olduğu yerde, flash ı etkisizleştirdim mozilladan, artık o şekilde olmuyor sayfalarda dolaşırken. "Flashtan dolayıymış demek ki" de diyemiyorum tabi, oyunlarda neden oluyor acaba? Gerçi bi tek crysis 2 de oldu :S Teknik servislere , özellikle burdakilere güvenmediğim için de götürmek istemiyorum.

edit: tekrar etkinleştirdim bu sefer olmadı :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrongway2007 -- 30 Mart 2011; 7:28:18 >
  • arkadaşlar aynı sorun bende de mevcut maalesef. Oyuna girdiğimde bu şekilde oluyor ve mavi ekran hatası alıyorum. nasıl çözeriz bu sorunu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.