Şimdi Ara

Görüntüyü birden fazla monitöre aktarmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde ki mevcut pc'den birden fazla monitöre görüntüyü nasıl aktarabilirim 3 tane monitöre tek bir görüntüyü atamak istiyorum bunun için ne yapmam gerek ? daha evvel bir pc deki görüntüyü tv ye farklı monitöre aktarmıştım hdmı cıkısından ancak bu çoklama işini nasıl yapabilirim şimdiden destekleriniz için teşekkürler

• win tuşu+p basarsanız orda seçenekler çıkar yineleyi seçerseniz hepsinde aynı görüntüyü alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepkov

win tuşu+p basarsanız orda seçenekler çıkar yineleyi seçerseniz hepsinde aynı görüntüyü alırsınız.

tamam da hocam böyle ekran kartı cıkısımdan bi monitöre görüntüyü atmış olabildim pc deki var olanı...
    Peki diğer iki monitöre nasıl atacağım hdmi bi tane çıkış var bir çoklayacı bulma durumu söz konusu sanırım bu durumda ?
    quote:

win tuşu+p basarsanız orda seçenekler çıkar yineleyi seçerseniz hepsinde aynı görüntüyü alırsınız.

tamam da hocam böyle ekran kartı cıkısımdan bi monitöre görüntüyü atmış olabildim pc deki var olanı...
    Peki diğer iki monitöre nasıl atacağım hdmi bi tane çıkış var bir çoklayacı bulma durumu söz konusu sanırım bu durumda ?

• Eğer diğer 2 monitörde HDMI varsa HDMI çoklayıcı alarak işinizi halledebilirsiniz.Ekran kartınınzda yeterli sayıda çıkış varsa dönüştürücü alarakta yapabilirsiniz.Ekran kartınızı söylermisiniz?
  • sepkov kullanıcısına yanıt
    ati'nin leptopdaki bi ekran kartım radeon hd 545v modelli bir diğer sorum peki farklı iki görüntüyü mesela leptopumda müzik dinlerken diğer bir yandan bir web sitesini diğer iki monitöre aktarım söz konusu olabilir mi ?
  • Mesela 1 tane hdmi çıkışını çoğaltıp 2 monitöre bağladınız siz ne yaparsanız yapın o 2 monitör aynı görüntüyü verecektir yani siz laptobunuzdan müzik dinlerken diğer 2 monitörde başka işler yapabilirsiniz.
  • quote:

Mesela 1 tane hdmi çıkışını çoğaltıp 2 monitöre bağladınız siz ne yaparsanız yapın o 2 monitör aynı görüntüyü verecektir yani siz laptobunuzdan müzik dinlerken diğer 2 monitörde başka işler yapabilirsiniz.

ekranı 3 monitör olarak genişlet birinde müzik diğerinde başka bir dosya diğerinde nette sörf yapabilirsiniz diyorsunuz yani üç farklı işlem olarak bunları sürükleyip monitörlere bırakmam kafi olacak sanırım... peki hocam bu çoğaltıcılar hakkında bilginiz nedir en fazla kaçlı çoğaltıcı var 2-3 ? en fazla kaç çıkışlı olabiliyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitöre görüntü gelmiyor
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Laptoplarda genel olarak 2 çıkış vardır bir VGA(mavi olan) diğeride HDMI zaten biliyorsunuz.Bu portları kullanalaral bir monitörü VGA ile diğer monitörü HDMI ile bağlarsanız.O istediklerinizi yapabilirsiniz.
    Hocam tercihen hdmi kullanmak istiyorum vga tercih etmek isteyorum sanırım çoklayıcı almam gerekecek kendi leptop monitörüm hariç üç monitöre aktarım yapmak istiyorum üç cıkışlı coklayıcı piyasada bulabilirmiyim hocam peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte size demek istediğim o mesela 3'lü HDMI çoklayıcı aldınız o hdmi çoklayıcıya bağladığınız btünü monitörler aynı görüntüyü verecektir.Bunu değiştiremezsiniz.Kaldıki VGA ile farkını zar zor anlarsınız eğer 3 tane farklı monitörüm olsun diyorsanız Laptop ekranına mecbursunuz.Çünkü laptobunuzda 2 ayrı çıkış var.
    tamamdır hocam herşey simdi netleşti cok tesekkurler desteğiniz için iyi akşamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.