Şimdi Ara

görüş ve önerileriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    M5A87 AMD 870/SB850 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
    AMD
    Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2GHz 8MB Cache 45nm İşlemci
    KINGSTON
    2GB Hyperx DDR3 1333MHz CL7 Tek Modül Ram
    WD
    3.5" 500GB 16MB Cache SATA 3.0 7200Rpm 16MB Caviar Blue Harddisk
    XILENCE
    XILENCE XP600 600W 135MM FAN PSU GAMİNG SERİSİ R3

pc den çok anlamayan birisiyim böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum. ekran kartım var hd5670. sizce nasıldır yorumlarınızı bekliyorum.
    asus m3a78-cm anakartımda var üstteki işlemciyi desteklermi acaba?
    saygılar..

• bir sorum daha olacak arkadaşlar. şuan ekran olarak 17 inç beko bs17l ekranı kullanıyorum vga olarak bunun yerinehttp://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=55909 bu ekranı alsam görsellik açısından günlük kullanımda ark edilir bir değişim olur mu acaba ve fiyat özellik olarak ürün nasıl sizce?veya başka ürün tavsiyeniz olur mu? acil yardımınızı bekliyorum teşekkürler.
  • yukardaki sistem tam bir f/p sistem olmus. sectlginiz parcalar gayet iyi. 17" monitor ile 21,5" arasindaki fark tabi ki hissedilir. 5670 zayif bir kart. bu karti satarak islemcinizi athlon II X4, ekran kartinizi 2. el 6850 ekran karti alirsaniz cok daha performans alacaginizi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

yukardaki sistem tam bir f/p sistem olmus. sectlginiz parcalar gayet iyi. 17" monitor ile 21,5" arasindaki fark tabi ki hissedilir. 5670 zayif bir kart. bu karti satarak islemcinizi athlon II X4, ekran kartinizi 2. el 6850 ekran karti alirsaniz cok daha performans alacaginizi dusunuyorum

teşekkür ederim peki ekran olarak asus mu dersiniz yoksahttp://www.vatanbilgisayar.com/monitor/acer-s232hlabid-23-s232hlabid-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=51819#allImages bu ürün mü arasında 70 lira fark var özellik olarak hangisi tercih sebebidir?
    saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: srhtt

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

yukardaki sistem tam bir f/p sistem olmus. sectlginiz parcalar gayet iyi. 17" monitor ile 21,5" arasindaki fark tabi ki hissedilir. 5670 zayif bir kart. bu karti satarak islemcinizi athlon II X4, ekran kartinizi 2. el 6850 ekran karti alirsaniz cok daha performans alacaginizi dusunuyorum

teşekkür ederim peki ekran olarak asus mu dersiniz yoksahttp://www.vatanbilgisayar.com/monitor/acer-s232hlabid-23-s232hlabid-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=51819#allImages bu ürün mü arasında 70 lira fark var özellik olarak hangisi tercih sebebidir?
    saygılar

hocam biri 21,5" oburu 23". 23" den hd goruntu alabilirsin. ben olsam buyuk ekran alirdim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.