Şimdi Ara

Görüşlerinize ve tahminlerize ihtiyacım var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar, forumda çoğu arkadaşımız üst seviyelerde netlerini paylaşıyorlar ve bunlardan yola çıkarak puan,sıralama tahminleri ve üniversiteler hakkında bilgi almak istiyorlar.Bende sizlere birkaç bir şey danışmak istedim.

Öncelikli olarak seviyem orta ve ortanın altı türünde, yani şöyle açıklamak gerekiyorsa TYTden +50 net yapıyorum AYT den ise en iyi netim 16 olmuştu. Genelde 5-10 arasında gezmekte AYT netlerim. Üniversite tercihi olarak %50 burslu bölümlerle ilgileniyorum veya %25 olanlarla.

Şimdi bunları söyledin bizlerden ne istiyorsun olayına gelirsek, sizlerden ilk olarak bu sonuçlara karşı bana bölüm üniversite önerisinde bulunmanızı bekliyorum.

İkinci olarak ise Geçen yıl Bilkent CTIS %50 burslu YGS den 279 puanla kapatmış. Bu yıl MF den alacağı için herhangi bir tahmin bulamadım internette, sizden istediğim Bilkent CTIS %50 burslu sıralaması veya puan ortalaması sizce kaç olur ve ben buraya yerleşebilir miyim?

Dipnot olarak düşmek istiyorum ki "bu netler ne böyle A101 e kasiyer bile olmaz yok öyle olmaz böyle olmaz" şeklinde şakalarla ilgilenmiyorum. Birbirimizi kırmamıza hiç gerek yok bu yüzden sorunlarımı öz ve sade bir dil ile belirttim düşüncesi olan herkesten bir yorum bekliyorum.

Şimdiden Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellForce007 -- 28 Haziran 2018; 18:20:6 >

• Üniversite mevzusunu konuşmak için bence daha erken sınav sonuçlarını beklemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağdatlı Ruhi

Üniversite mevzusunu konuşmak için bence daha erken sınav sonuçlarını beklemek lazım.
    Dediğinize katılıyorum fakat genede bir düşüncesi olan varsa duymak isterim
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.