Şimdi Ara

GÖRÜŞLERİNİZİ ALABİLİRMİYİM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir sistem toplayacağım.. özellikleri aşağıya yazıyorum, bu konuda tavsiyeleriniz ve görüşlerinizle bana yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim...

Intel Core2Duo E4500 2.20GHz 800MHz 2MB
    ASUS P5K SE SC 775 IP35 SATA DDR2 1333 fsb
    samsung HD501LJ 500 GB 7200 rpm 16 mb cache sata II
    256 mb ASUS ATI X1550 TD (128 bit) AVIVO 16x
    1 GB 667 mhz DDR2 ram (kıngston) (2adet)
    MINTON MPC 924 P4 USB ATX kasa

sizce nasıl?......

• Bütçe belirtirseniz tavsiyede bulunabilirim.

Seçimlerinizin tümüne yakını yanlış seçimler, örneğin yazdığınız kasanın güç kaynağı tam bir muamma. Sisteminizi yakabilir, donanımlarınıza zarar verebilirsiniz.

Oyun oynayacaksanız ekran kartı seçimi tam bir felaket olmuş. İyi bir iş yaparak forumdan fikir almak istemişsiniz, sizin için en uygun sistemi forumdan gelecek fikirler doğrultusunda bulabilirsiniz.
  • Arkadaşım öncelikle işlemci E4 serisine ait ve E2 serisi çıktıktan sonra biraz yalan oldu bu işlemciler.

Bu bağlamda E2180 işlemci olarak daha yi bir seçim olacaktır.

HDD olarak kullanım amacınızı bilmiyorum ama 2*250GB hem daha ucuza mal olacak, hem daha fazla performans verecek hem de daha fazla veri güvenliği sağlayacaktır.

Ram fiyatı nedir belirtirsen ona göre yorum yaparız.

Ekran kartı da gene oyun için ise facia ve fiyatı tahmin ettiğim aralıkta ise genel kullanım için bile kötü.

Kasa ise açıkçası güvenilir durmuyor. PEk çok kişi sadece tipine bakarak kasa alır ama bilmez ki milyarlık sistemi aşırı gerilim, dalgalanma ve kısadavre gibi durumlarda koruyucak devreleri olmayan kasalara emanet etmişler. Hatta ve hatta kasa içinde PSU yeterli güç sağlayamadıı için sürekli sorunlar yaşayacak veya sistemden olması gerekn performansı alamayacaklar.

Buraya danışarak iyi yapmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 24 Kasım 2007; 1:56:24 >

• Selamlar.Benim size önerim aşağıdaki sistem olacaktır.Kolay gelsin.

Intel E2160 Core2Duo
    Gigabyte P35 DS3L
    Seagate 250GB Sata2 16MB Cache x 2 (500GB Raid0)
    Palit 8600GT Sonic+
    2x1GB DDR2 800MHz Veritech Bellek
    Asus TA951W 350W ATX Kasa
  • görüşlerini yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum..
    sözünü eetiğim bilgisayarı okulda server olarak kullanmak amacı ile toplayacağız.. o nedenle ekran kartı çok fazla önem taşımıyo.. bizim için önemli olan hard disk kapasitesinin çok olması işlemcinin hızı, eternet kartının hızı ve rem o nedenle oyun gibi amacımız olmadığından ekran kartı üzerinde fazla durmadık...
    yine de görüşleriniz dikkate alınacak ve gerekli değişiklikler yapılacaktır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.