Şimdi Ara

Gösterge Çizikleri İçin TAVSİYE!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle herkese, arkadaşlar aracımın gösterge paneli ne kadar dikkat etsem de çizikler içinde. Yıkamacıda ki çocuklar özel bez kullanmalarına rağmen helede gündüz hava aydınlıkken izohips haritası gibi kat kat çizikler var, araç daha 1 yaşına girmedi bile.

Bu çiziklerin giderebileceğim veya en azından azaltabileceğim bir ürün bir yöntem vs var mıdır bir şey, bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirler mi lütfen.

• Ayni dertten bende muzdaribim tavsiyeleri bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf 7de de ayni sorun var. Konuyu takipteyim.

• https://forum.donanimhaber.com/aracinizin-ekraninda-bolca-cizikler-varsa-buyrun--126629040

Bu konudaki gibi bir cila olabilir

• Benim aracım da yeni. 1-2 kere yıkamacıda yıkattım, baktım özel bez falan hikaye. Varsa da iyi temizlenmediği için içinde önceden kalan kir, ince kum falan var ve çiziyor.

Buradaki arkadaşların tavsiyesi ile, ithal şampuan, sünger, bez falan aldım, 2 liraya benzinlikte kendim yıkıyorum.
    İç temizliğinde ise sıvı bir şey sürmeden kuru toz alıcı eldiven gibi bir şey var, sadece onu gezdiriyorum bastırmadan.

Yıkadığım yerde 8 adet yıkama bölmesi var. Kalabalık oluyor ama sıra yok.

• meguiars plastix işinizi çözer diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mllm

Benim aracım da yeni. 1-2 kere yıkamacıda yıkattım, baktım özel bez falan hikaye. Varsa da iyi temizlenmediği için içinde önceden kalan kir, ince kum falan var ve çiziyor.

Buradaki arkadaşların tavsiyesi ile, ithal şampuan, sünger, bez falan aldım, 2 liraya benzinlikte kendim yıkıyorum.
    İç temizliğinde ise sıvı bir şey sürmeden kuru toz alıcı eldiven gibi bir şey var, sadece onu gezdiriyorum bastırmadan.

Yıkadığım yerde 8 adet yıkama bölmesi var. Kalabalık oluyor ama sıra yok.

Geçen bende ilk defa PO self servis yıkama peronuna girmiştim. Sanırım PO'nun yeni hizmeti ve bence iyi düşünülmüş. Yalnız 1 liraya 4 aşamalı yıkama sistemi gereksiz. 50 saniye köpük ve 120 saniye su yüzeysel kirler için yeter. Yoksa bu işi 2 tur yapıp 4 liraya mal olan bir durum söz konusu oluyor.

Not: Çizikler için Meguiars PlastX öneriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Haziran 2017; 12:20:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Linki atılan konuya da yazmıştım. Meguiars PlastX'in bu sorunu çözdüğünden bahsetmiş kullananlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.