Şimdi Ara

Gösterge panelimi nasıl sökebilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar R19 aracımın gösterge panelindeki 2 lambası yandı buyüzden geceleri km saatini okuyamıyorum rahat kendim değiştirmeyi düşünüyorum. dün sökmeyi denedim ama beceremedim baktım gizli vidalarını bulamıyorum ellemek istemedim pek sadece üstteki 2 vidayı ve onun altında gösterge panelini tutan vidaları sökebildim fakat alttan hala bişeyler tutmaya devam ediyor hassas bişey olduğundan ellemedim. daha önce söken ya da nasıl sökebileceğimi bilen biri varsa yardımcı olabilirmi?

şimdiden yardım edicek arkadaşlara teşekkür ediyorum

• alt plastikleri söktükten sonra direksiyonun altındaki vidaları söktünüz mü???
    toplamda 8 vida çıkması lazım sizde 6 tane olmalı...
    geçen salı günü göstrege panelini söktüm kolay aslında eliniz yatkınsa .....
    lanbaları osram 5 watt osram düpsiz ampüldür tanesi 1 liradır ama aydınlatma çok iyi olacaktır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: daschund

alt plastikleri söktükten sonra direksiyonun altındaki vidaları söktünüz mü???
    toplamda 8 vida çıkması lazım sizde 6 tane olmalı...
    geçen salı günü göstrege panelini söktüm kolay aslında eliniz yatkınsa .....
    lanbaları osram 5 watt osram düpsiz ampüldür tanesi 1 liradır ama aydınlatma çok iyi olacaktır...

çok sağolasın daschund direksiyonu yukarı aşağı yapan ayar yerinin ordaki vidaları kastediyorsun sanırım deneyeceğim yarın
  • rica ederim yardımcı olabildiysem sevindim...
    madem çıkaracaksınız göstergeyi komple bütün lambaları değiştirin enaz 3-4 sene rahat edersiniz yada gece sıfır arabaymış hissine kapılırsınız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.