Şimdi Ara

Gosu, Doublelift ROBERTxLEE hangisi ? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben gosu diyorum şahsen ayrıca merak ettiğim birşey daha var, gosu izleme küresi alıyor, doublelift arayacı robert ise ziynet ben bunların farklarını öğrenmek istiyorum ayrıca trollemezseniz sevinirim

• sanane
  • dostum adam gibi soru soruyorum boş boş yorumlar atmayın konuya bi fikir sahibi değilseniz rica ediyorum
  • trinketlerden bahsediyorsun sanirim. tamamen tarz la alakali birsey bende suan kirmizi trinked bagimlilik yapti bir ara da mavisini aliyordum. tabi bu oynadigin yeroya gore degisir ozellikle ezreal,cait gibi duvarin otesinden skill kullanabiliyorsan mavi trinketi alirsin olasi durumlarda adamlari gorebilmek icin. kirmizi trinkette takima katkin olsun diye alirsin ki late game de 5v5 10 kisinin kirmizi totem aldigini gordum desem yalan soylemis olmam. sari trinkette yine kisinin tarzi ile alakali.

bu birazda oyunla alakali karsida 3-4 kiside kirmizi trinket varsa sari trinket alman sacmalik olucak temizlerler hemen sende kirmizi alirsin bu durumda.
  • Tides Of Blood kullanıcısına yanıt
    anlıyorum çok teşşekür ederim :)
  • Doublelift ile diğer adc oyuncularını kıyaslamak bile saygısızlık . Zaten gosu da dl için , dl is a god diyor . Soruna gelecek olursak mavi orb , herhalde izleme küresi olsa gerekti her zaman iyidir . Çünkü adc oynuyorsan kesinlikle face check atmaman gerekiyor . Sarı trinketi bile koyana kadar keserler , mavi iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 15 Ocak 2015; 3:05:46 >
  • mavi trinket peki teşşekürler yorumun için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Solo icin Fiora mı Riven mi
    10 yıl önce açıldı
    Soraka+Nidalee ikilisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gosu geçen yayında ufak bi play yapmıştı. Gaza gelip i am gosu yazdı all chate. Sonraki tf de fail olunca i said gosu not doublelift dedi. Buradan anla işte ikisi arasındaki farkı
  • %100 % kullanıcısına yanıt
    ahahaha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.