Şimdi Ara

GoT, Prison Break, Spartacus hayranına ne önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Prison Break, GoT, Spartacus çok hoşuma giden diziler. Nasıl desem aksiyon, gizem, fantastik olsun ama Supernatural gibi Arka sokaklara bağlamasın arkadaş, her bölüm bir olay başlayıp bitiyor. Ya da ne bileyim The Walking Dead 6 sezon izledim ama beni öyle heyecanlandırmadı. Aynı zamanda herkesin sevdiği Breaking Bad de beni sarmadı, bana çok durağan geldi beklediğim hareket yoktu. Fringe, Sherlock güzeldi. Vikings, Heroes, Mr Robot, Stranger Things sevmedim. Komedi, polisiye ya da Teen Wolf tarzı dizileri sevmiyorum. Önerilerinizi, tecrübelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creedlemek -- 23 Aralık 2016; 0:04:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Person of Interest kesinlikle. Efsane dizidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawsford27 -- 23 Aralık 2016; 0:1:13 >
  • Tamam kardeşim bakayım bi

• Dexter öneririm. Karakteri seversen diziye aşırı bağlanırsın
  • Vikings izleyince hepsini unutacaksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pemaxs P kullanıcısına yanıt
    Kardeşim izledim de sevmedim ya

• quote:

Orijinalden alıntı: freakafurkan

Kardeşim izledim de sevmedim ya

nasıl sevmedin hocam 1 bölümmü izledin
  • O diziler kadar kaliteli olmasa da pretty little liars gizem olarak çok kaliteli bir dizi mesela dizide ilk A 2.sezonda belli oluyor ama cinayetler ve özellikle A gizemi insanı öyle bir meraklandırıyor ki! İnsanın diziyi bırakası gelmiyor.Ve dizi ilk sezonları sıkıcı ama sonraki sezonları gerilim çoğalıyor.Ve tehlikeli düşmanlar ortaya çıkıyor.Yalnız dizide fantastik gibi unsurlar yoktur.Sadece gizem,dram,gerilim ağırlıklı ama özellikle gizemi seni hayran bırakacak kalitede ve son 10 bölümü de nisan ayından itibaren yayınlanmaya başlayıp muhtemelen dizi haziran gibi büyük final yaparak dizi tamamen bitecektir.Ve GOT,Prison break,Spartacus kalitesine yaklaşan kaliteli bir Marvel Daredevil tavsiye ederim.Oda çok kaliteli kurgu ve başarılı aksiyon sahneleri,özellikle de mükemmel dövüş sahnelerine hayran kalacaksın ve düşmanın zekasına da hayran kalacağın başarılı bir çizgi romandan uyarlama bir dizi

• pemaxs P kullanıcısına yanıt
    Üç sezon izledim hocam

• Lost
  • powersmachine54 kullanıcısına yanıt
    Hocam Pretty Little Liars sanki gençlik dizisi gibi geliyor bana. Daredevil, The Flash çizgi roman uyarıları hikaye olarak çok ciddiye alamadım, izlemiştim birer sezon

• Evet gençlik dizisi ama gizem olarak pretty little liars'ın rakibi yok ve Daredevil diğer çizgi roman uyarlama dizilerle karşılastırman çok mantıksız,çünkü Daredevil bir Netflix Marvel çizgi romanından uyarlama ama en başarılı süper kahraman dizisi şuanda Daredevil dizisidir.Ve Got kalitesinde Daredevil dizisinden başka aklıma şuan gelmiyor.
  • Fargo'ya başla

• Banshee

• quote:

Orijinalden alıntı: mAtes52

Banshee

• Spartacus efsaneydi hakikaten.Özellikle Andy'li sezon.
  • Banshee tabiki
  • vikings
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.