Şimdi Ara

Gothic 1 (2001) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
2
Favori
6.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tebrikler, şimdi 2. oyun seni bekliyor (ek paket ile mutlaka :))

Gothic serisinin (ve Risen ların) son bossları bu şekil genel olarak, oyun içinde çok güçlendiğin için tırnağınla yenecek hale geliyorsun. 2. oyunda eğer ek paketsiz oynarsan ejderhalar komik bir biçimde kolay ölüyor.
  • Tebrikler; Şuan oyun bende mevcut değil ama illa olucak o zaman tekrar canlanır buralar x)

Dragon Age 2'ye 3 arkadaş yardım ediceğiz bitirelim bu oyunu yada Divini Divinity'i eğer dil dosyalarına ulaşmamızı yardım edecek birileri olursa çevirmeyi düşünüyoruz.

Risen gibi çok zevkli olsa gerek.

Sleeper awaken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 14 Haziran 2013; 18:21:37 >
  • Arcania + Gothic Pack Satın Alın. Diye bir paket var nasıl sizlere sormak istedim.

Arcania
    Arcania: Fall of Setarrif
    Gothic 1
    Gothic 2 : Gold Edition
    Gothic 3
    Gothic 3: Forsaken Gods Enhanced Edition

bu paket 49 dolar Steam de biri bana 30 dolara veririm diyor ne diyorsunuz.
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Çok bence, bir süre daha bekle sadece Gothicleri al. Arcania ları salla. Yaz indirimleri başlar yakında zaten.
    Aslında sadece Gothicler için güzel fiyat derdim ama daha ucuza bulunabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Çok bence, bir süre daha bekle sadece Gothicleri al. Arcania ları salla. Yaz indirimleri başlar yakında zaten.

var daha ucuza aslında dur biraz daha pazarlık edeyim.x)

Gog.com'da 4 dolardan satılıyor tanesi de bugün kampanya ya girmiş.
  • teşekkürler üstadlar ellleriniz dert görmesin.

Bu arada The Witcher'a başladım sonra hemen Gothic 2 ye ve eklentisine başlayacağım zaten.
  • quote:

SteamTrader'dan Rus bir çocuktan 15 dolara aldım x)

Arcania + Gothic Pack ( 6 oyun içerir )

bu nasıl?
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Çoheyi etmişsin, tanesi 2,5 dolardan resmen soygundur :)
  • quote:

Ben de istiyorum yahu!!!
  • quote:

eyvallah x)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

SteamTrader'dan Rus bir çocuktan 15 dolara aldım x)

Arcania + Gothic Pack ( 6 oyun içerir )

bu nasıl?

Fevkaledenin Fevkinde ::)
  • Yavaştan başladım işte Steam den aldım oyuna girememiştim de şimdi girdim Steam Overplay'i kapatınca girdim çok da güzel takılmadan kasmadan full ayarlara geldi Witcherla beraber devam edeceğim.
  • Old Camp tayım gomez beni alması için Diego ve birilerinin referansı gerekiyor buldum bazı kişiler bana görev falan verdiler hepsinin referansını almam lazımmı ol camp a katılmak için ?

Hepsinin referansını almak zor gibi geldi hele bi tane adam var arena nın orda biriyle arenada kapışmam yenmem lazım ki hepsi tek vuruşta yere seriyor ?

Birde belki bilmiyenler vardır oyun klasörünün içinde system klasörü var ordada GOTHIC diye bir config dosyası var ordan widescreen e falan ayarlayabiliyormuşuz hoşuma gitti 1920x1080 de oynamak

Oyununda Texture pack gibi birşeyi mevcutmuş az da olsa güzelleştiriyor texture leri link veriyim;

http://forum.worldofplayers.de/forum/threads/138593-Release-Textures-Patch-for-Gothic-1-(0-8-beta)

• "texture pack" onu bir deneyeyim bakalım nasıl olucak.
  • Chapter 4 teyim harika gidiyor Risen oynadığımdan alışmam kolay oldu.
  • Benim Dün bitti 1 Gothic 2 de edinmiştim ama sıkıntılı Gothic 2 (gog) fps çok vasat iç mekanlar iyi hoş fps ama outdoors fena 5-6 fps anca görüş alanı gibi bi ayar vardı onu minimum a çektigimde hafif bi fps de iyileşme oluyor ama yetersiz aynı sorunu yaşayıp çözümünü bilen varmı ki internette araştırdım biraz ama pek anlayamadım kesin bi çözümü de yok heralde .
    Sistemim xp bu arada
  • Arcania + Gothic Series Pack 6 oyun Steamde 12 Dolar bilginize.
  • apaty123 kullanıcısına yanıt
    Bu uzakları gösterme kısmını düşürmen lazım grafik ayarlarından. "Draw Distance" dı yanlış hatırlamıyorsam. Oyunun genel bir problemi o.
  • Bi alamadım şu oyunu steamdan 6 dolara düşmüyor ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi alamadım şu oyunu steamdan 6 dolara düşmüyor ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.