Şimdi Ara

Gothic 1 (2001) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
6.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün metrocity teknosada gothic1-2-3 + 2 ve 3 dlc lerle birlikte dvd aldım 10tl eski oyun sepetlerine koymuşlar alacak olanlar varsa karıştırsınlar sepetleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa, D&R gibi mağazalarda bazen oluyor böyle güzel fırsatlar. Kilo ile satılan oyunların arasına mutlaka bakın yolunuz düşerse.
  • Ankamallda D&R'de çok gözüme çarpmıştı ama almamıştım şimdi çok pişmanım.
    Steam ve Gog dan takip ediyorum indirip yakalarsam alıcağım.
  • Chapter 3'ün içindeyim çok sakin ilerliyorum. Siber hocam dediğiniz gibi Rune verdiler kampların liderleri onlarla ışınlanabiliyorum townlara; ayrıca Y'berion öldü ve Newcamp'a gittim ordaki lidere ve Almanac ve o önemli rune'u teslim ettim.

4 focus kaybolmuş onu arıyorum şuan birincisini buldum Diego sağolsun eşlik etti.
    Kaldı 3 tane bakalım nerdeler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necochea -- 24 Mayıs 2013; 9:52:21 >
  • Emin adımlarla ilerliyorsun sona :) Yalnız 1. oyun bu kadar sürdüyse 2.oyun+ek pakedini 1 yıl boyunca oynarsın artık

undefined

GOG da çok az oluyor Gothic indirimi, en son 2 ay önce olmuştu galiba. Facebook kullanıyorsan oradan beğen gogun sayfasını, kaçırmazsın indirimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 23 Mayıs 2013; 9:29:15 >
  • Gothic 2 için çok güldüm :))
    ya aslında tek bu oyuna odaklanmam lazım ama yapamıyorum.
    Dota 2 oynuyorum ve evdede pes manyaklığı var derken derken böyle oluyor x)
  • Arada beğenmeyi unutmuşum x); şuan hemen beğeniyorum. ( gog.com )

Telekinesis işine lazım olucak "magic 10" olsun mutlaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 24 Mayıs 2013; 15:33:50 >
  • O işi ring yada amuletler ile yapıyorum; teşekkürler.

Ayrıca geride kalan 4 focus stone'u da topladım. Heyecanlandım. Gene de bişeyler olmadı büyücü sayısı yetersiz olduğundan Old Camptaki büyücüleri bu hadiseye çekme görevini aldım ne yapacağım bilmiyorum şuan yollardayım.
    Chapter 4 başladı.
  • Gomez dikdatörlüğü hakim şuan oyunda; bütün büyücüleri katletmiş, free mine'a saldırmış ve nerde Old Camp elemanı görsem bana saldırıyor.

13.Büyücüyü arıyorum takıldım galiba ama bugün izinliyim bakalım neler yapabileceğim.

Ayrıca Old camp tarafını seçmiş olsaydım eğer ben mi yapıcaktım acaba görevleri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necochea -- 27 Mayıs 2013; 13:22:09 >
  • O kadar detaylı hatırlamıyorum ama ana görev çok fazla değişmiyordu. Bazı Old Camp elemanları saldırmıyordu sadece ama tam emin değilim. Gomez gene yapıyordu aynı olayları.
    Büyücüleri topladıktan sonra az bir kısım kalıyordu galiba oyunun bitmesine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

O kadar detaylı hatırlamıyorum ama ana görev çok fazla değişmiyordu. Bazı Old Camp elemanları saldırmıyordu sadece ama tam emin değilim. Gomez gene yapıyordu aynı olayları.
    Büyücüleri topladıktan sonra az bir kısım kalıyordu galiba oyunun bitmesine.

tamam

Biraz takıldım bu sefer çözmeyi başardım galiba

Xhardas'ı arıyorum da kulesini yolunu bulamadım ama en sonun da buldum zaten.
    Stone Golem çıktı önüme kesemedim kaç gün son bir kaç kitap buldum orda nasıl keseceğim yazmış hallettim.
    Fİre golem çıktı onunda hallettim.
    Sonra İCe golem çıktı onun halletim parçalar bende.

Bakalım şimdi ne olucak.
  • 13.Büyücüyü buldum ve 4 Shamanla ilgili birşey söyledi ve Orc Citadelin oraya gitmemi söyledi orda bir orc shaman'a denk geldi yer altındaki orc zindanının yerini öğrendim; ayrıca orda ölmemi istemediği için büyülü bir armor gerektiği açıkladı derken o armoru yapmak için bir arkadaşına yolladı o elemanı buldum, ve oda bir sürü şeye ihtiyacı olduğunu söyledi onları toplamaya çalışıyorum.
  • Az kaldı bitirecen galiba x)
  • quote:

Orijinalden alıntı: teberzin

gothic'in Türkçe Yaması Var Mı ? Yoksa Bişi Anlamıyorum Ben ?

İngilizcesi o kadar kasmıyor hocam keşke olsa da Türkçe oynasak ama malesef.
  • Ben yükledim gog olarka ama text hızı çok acayip oyunda hızlı gibi oyun biraz böyle alta secenegi isaretliyim diyorum konusmada iki alta kayıyor napmam gerektigine dair bi çözüm var mıdır?

Unlock framerate denicem bakalım oyle bi mod varmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 5 Haziran 2013; 12:29:07 >
  • Gothic 1 (2001) [ANA KONU]

Gothic 1 (2001) [ANA KONU]

Yer altı Orkların şehrindeyim takıldım galiba dönüp duruyorum 2 gündür.

öyle bir sorunla karşılaşmadım bir oyun gog.com dan olmasına rağmen ha!

• abi bende de sorun yok da oyun 2 kat hızlı şimdilik sildim daha sonra kafamı odaklayarak bakacam.Çünkü çok ağır gittiğim divine divinity var hala bitirmediğim hotline miami grim dawn torchlight yetiyor zaten:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 6 Haziran 2013; 0:43:21 >
  • Chapter 6 oldu artık ;)

Orc temple'da takılmıştım biraz ama sonradan çözdüm olayı Telekinesis büyüm kalmamıştı ( ok kullanarak ) o mekanda ama duvarlarda karikatürlerle kapıların açılmasına yönelik ipucu verilmiş ama çakamadım tabiki ilk başta. Açılmayan kapıları açmanın gururuyla devam ettim.Ardından devam ettim ilerlemeye Sleper Temple'a geldim.

4 Shamanı öldürdüm biri kaldı onu vurumıyorum bu arada da ilginç bir kılıç buldum Xardas'a götürdüm. Bu kılıç çok kadim bir kılıçmış onu öğrendim ve bunu kullanmak için unutulmuş bir büyünün gün yüzüne çıkması gerekiyormuş ve onu hazırlamaya koyuldu.Çok güçlü bir büyü hazırlayıp bana verdi bu büyüyü New Camptaki Ore Mountain'de kullanmamı söyledi ve kehanet gerçekleşti. Artık Uriziel ellerimde.

Xardas'ın yanın tekrar gittim ve inanılmaz birisin övgüler felan derken deprem sırasında yıkılan eski kulesinde kadim bir armorun olduğunu söyledi orayı bulmam için bana ipucu dahi vermedi ama ben sindirerek oynadığımdan tahmin etmekte hiç zorlanmadım. Xardas'ın eski kulesine girdim ve zombieleri geberttim kadim armoru buldum ve kuşandım. En son bulmam gereken Magician of fire teleport taşıda ordaydı.

Gomez'den alıcanacak son bir intikam kalmıştı. Teleport taşını kullandım ve gittim Old Camp'ta Gomez ve adamlarına katliam yaptım. Tahtına oturtum Gomez'i, zindana indim demirci Smith tutsak edilmiş onu kurtardım ve bana büyük bir iyilik yapıcağını söyledi armorumu dünyanın en iyi armoru yaptı.

Şuan Sleeper of Temple'a doğru yol almaktayım.

Bu güzel oyunun çıktığından oynamamaktan kahrolmuş durumdayım şuan.

Utku oynadığın oyun harika bitince direk başlamalısın.
    Smart Decisions

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necochea -- 8 Haziran 2013; 20:26:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Necochea

Chapter 6 oldu artık ;)

Orc temple'da takılmıştım biraz ama sonradan çözdüm olayı Telekinesis büyüm kalmamıştı ( ok kullanarak ) o mekanda ama duvarlarda karikatürlerle kapıların açılmasına yönelik ipucu verilmiş ama çakamadım tabiki ilk başta. Açılmayan kapıları açmanın gururuyla devam ettim.Ardından devam ettim ilerlemeye Sleper Temple'a geldim.

4 Shamanı öldürdüm biri kaldı onu vurumıyorum bu arada da ilginç bir kılıç buldum Xardas'a götürdüm. Bu kılıç çok kadim bir kılıçmış onu öğrendim ve bunu kullanmak için unutulmuş bir büyünün gün yüzüne çıkması gerekiyormuş ve onu hazırlamaya koyuldu.Çok güçlü bir büyü hazırlayıp bana verdi bu büyüyü New Camptaki Ore Mountain'de kullanmamı söyledi ve kehanet gerçekleşti. Artık Uriziel ellerimde.

Xardas'ın yanın tekrar gittim ve inanılmaz birisin övgüler felan derken deprem sırasında yıkılan eski kulesinde kadim bir armorun olduğunu söyledi orayı bulmam için bana ipucu dahi vermedi ama ben sindirerek oynadığımdan tahmin etmekte hiç zorlanmadım. Xardas'ın eski kulesine girdim ve zombieleri geberttim kadim armoru buldum ve kuşandım. En son bulmam gereken Magician of fire teleport taşıda ordaydı.

Gomez'den alıcanacak son bir intikam kalmıştı. Teleport taşını kullandım ve gittim Old Camp'ta Gomez ve adamlarına katliam yaptım. Tahtına oturtum Gomez'i, zindana indim demirci Smith tutsak edilmiş onu kurtardım ve bana büyük bir iyilik yapıcağını söyledi armorumu dünyanın en iyi armoru yaptı.

Şuan Sleeper of Temple'a doğru yol almaktayım.

Bu güzel oyunun çıktığından oynamamaktan kahrolmuş durumdayım şuan.

Utku oynadığın oyun harika bitince direk başlamalısın.
    Smart Decisions

Harika yahu kampanya yokki alsam bende başlasam.

• Sonunda deliren Cor Calomu'da kestim, 5 kalp türbesini yok ettim.Çok Merak ettiğim "Sleeper"ıda gördüm.
    Sonunda bitirdim son boss o kadar zorlamadı..
    Çok güzel bir oyun muş bitirmek yeni nasip oldu.
    10/10
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.