Şimdi Ara

Gothic 1 (2001) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
2
Favori
6.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: feckless

Cidden çok güzel oyundur.Arkadaşların dediği gibi affı olmayan oyundur.Bi dalarsın pata küte eline verirler patatesi.Zoru başardıkça iyice bağlanıyorsunuz.

Bu arada özlem çekilen çoğu oyun gog.com da mevcut ve W7 platformunda sorunsuz çalışıyor.En sık ziyaret ettiğim sitedir kendisi.

Geçenlerde crpglerin kampanyası vardı 12 oyun 2 dolara geliyordu.
    Aynı şekilde Gothic serilerini kapsayan bir paket daha gelirse alıcağım.

Böyle karakterim sağlam elimi klavyede çekeyim dediğin an ölüyorsun.
    Guru olduğumu söylemiştim. Cor Galom denilen eleman beni kabul etti ve kardeşliği aldı.
    Bana Gomez'e vermem için weed'lerden verdi Old Camp'a gittim bu THORUS adamı ayar eder gene giremedim içeri. ORE'lerimi harcamak istemiyorum dur bakalım ne olucak.

• İşte Rpg ruhu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necochea

quote:

Cidden çok güzel oyundur.Arkadaşların dediği gibi affı olmayan oyundur.Bi dalarsın pata küte eline verirler patatesi.Zoru başardıkça iyice bağlanıyorsunuz.

Bu arada özlem çekilen çoğu oyun gog.com da mevcut ve W7 platformunda sorunsuz çalışıyor.En sık ziyaret ettiğim sitedir kendisi.

Guru olduğumu söylemiştim. Cor Galom denilen eleman beni kabul etti ve kardeşliği aldı.
    Bana Gomez'e vermem için weed'lerden verdi Old Camp'a gittim bu THORUS adamı ayar eder gene giremedim içeri. ORE'lerimi harcamak istemiyorum dur bakalım ne olucak.

Gomez'e vermen gereken şey için sana yolu açması lazım Thorus'un ama. ???

• quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

quote:

Gomez'e vermen gereken şey için sana yolu açması lazım Thorus'un ama. ???

bir önceki save'e alıp tekrar başladım bu sefer Ore'lerimi kurtararak girebildim içeri. Bug gibi bişey oldu zaman anlamadım.

• Steamde ya da Gog da kampanya yapsalarda alsam ben de oynamak istiyorum.
  • Geçen hafta gog.da ilk 3 oyun + exp.packlar toplamda 10 dolardı, kaçırmışsın :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Geçen hafta gog.da ilk 3 oyun + exp.packlar toplamda 10 dolardı, kaçırmışsın :/

pff; abi yapma ya nasıl denk gelmedim acaba ya 10 oyunun 20 dolar olduğu ( Baldur's Gate, İcewind Dale ) onu aldımda. Geçende "The Witcher 2" 5 dolardı onu aldım.
  • yavaşta olsa devam ediyorum. Minecrawlerlardan istenilen uzuvları aldım. Yumurtaları teslim ettim. Madeni temizledim.Şuan Almanac denen adama bakmaya gidiyorum. Artık işten gelince bakıcaz o işe.
  • quote:

yavaşta olsa devam ediyorum. Minecrawlerlardan istenilen uzuvları aldım. Yumurtaları teslim ettim. Madeni temizledim.Şuan Almanac denen adama bakmaya gidiyorum. Artık işten gelince bakıcaz o işe.

Almanac bir kitap x) oyun o görevden sonra şiddetleniyor kolay gelsin.
  • quote:

Güzel kısmı zoru başarmanın verdiği his zaten, Gothic dünyası affetmez en ufak hatada alırlar kelleyi.

Oyuna çok hakim olarak ilerliyorum üstad. Sormak istediğim bir kaç soru.
    1- Teleport olayı yok mu? Chapter 2 bitmek üzere denk gelmedim.
    2- Pot içmenin kısa yolu yok mu?
    3- Ben Swamp Camptan olduğumdan dolayımı görevleri onlar veriyor hep? Old Camp ya da New Camptan birini seçsemde mi aynı görevi yapıcaktım acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

yavaşta olsa devam ediyorum. Minecrawlerlardan istenilen uzuvları aldım. Yumurtaları teslim ettim. Madeni temizledim.Şuan Almanac denen adama bakmaya gidiyorum. Artık işten gelince bakıcaz o işe.

Almanac bir kitap x) oyun o görevden sonra şiddetleniyor kolay gelsin.

Aceleyle yazdım üstad. Ondan ya;Talas denen korkak çaldırmış Almanac adlı kitabı hallettim o işi.
    Chapter 3 dedi Ork Mezarlığına doğru gideceğim yarın akşam inşallah.
    Bu arada kafamıza göre zırh alamamak kötü yahu x) param var ama güçsüzsün diye vermiyorlar.
  • quote:

quote:

Güzel kısmı zoru başarmanın verdiği his zaten, Gothic dünyası affetmez en ufak hatada alırlar kelleyi.

3- Ben Swamp Camptan olduğumdan dolayımı görevleri onlar veriyor hep? Old Camp ya da New Camptan birini seçsemde mi aynı görevi yapıcaktım acaba.

1-Belli bir bölümden sonra kullanabiliyordun teleport taşlarını belli başlı yerlere gidebilmek için.
    2-Normal olarak yok ama modlarla ekleyebiliyorsun. Gothic 1 için olanlar biraz sorunlu ne yazık ki, 2. oyunda düzgün çalışıyor.
    3- Evet, diğer kamplar seni beğenmiyor artık :) Seçtiğin kampa göre bazı görevler de değişiklik gösterir.

Eklenti: Zırh olayı Gothiclerde öyledir, statü semboludür ve zor temin edersin. Ama direkt gücü hissedersin yenisini giyince :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 7 Mayıs 2013; 9:15:57 >

• /konu dışı/
    Gothic 1 (2001) [ANA KONU]

Şu resim AC'deki Masyaf girişine ne kadar benziyor
    /konu dışı/
  • quote:

quote:

quote:

1-Belli bir bölümden sonra kullanabiliyordun teleport taşlarını belli başlı yerlere gidebilmek için.
    2-Normal olarak yok ama modlarla ekleyebiliyorsun. Gothic 1 için olanlar biraz sorunlu ne yazık ki, 2. oyunda düzgün çalışıyor.
    3- Evet, diğer kamplar seni beğenmiyor artık :) Seçtiğin kampa göre bazı görevler de değişiklik gösterir.

Eklenti: Zırh olayı Gothiclerde öyledir, statü semboludür ve zor temin edersin. Ama direkt gücü hissedersin yenisini giyince :)

Anladım teşekkürler Pot olayına ayar oldum ama olsun; güç bende artık.
    Mod eklemeyi sevmiyorum oyunlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: guadalcanal

/konu dışı/
    Gothic 1 (2001) [ANA KONU]

Şu resim AC'deki Masyaf girişine ne kadar benziyor
    /konu dışı/

Çok sık girip çıkış yaptın galiba MAsyaf'a x)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım teşekkürler Pot olayına ayar oldum ama olsun; güç bende artık.
    Mod eklemeyi sevmiyorum oyunlara.

hacım herşeyi eklemiş bana bişey demek düşmez artık ;)

Kampanya bulursam alıcam tekrar bende oynayacağım Mage karakterle oynamak istemiştim çok eskilerden ama cılız olurlar diye kullanmadım, tekrar başlarsam büyücü olacağım.

• Gog.com dan inceledim de bayağı tutulmuş bir oyun en yakın zamanda oynamak istiyorum.
  • Oyundaki kalede sürekli takip eden bir NPC vardı, kovuyordum gitmiyordu, bir iki tokatlıyordum olmuyordu. En sonunda bunu kalenin dışında bir yerde kıstırıp da öldüresiye dövmüştüm Sonra bana nedenini falan sordu vs. Bir daha da takip etmedi. Kral oyundu çok, 2.sine başlamıştım ancak 1.si kadar sarmamıştı, bitirememiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drowen

Oyundaki kalede sürekli takip eden bir NPC vardı, kovuyordum gitmiyordu, bir iki tokatlıyordum olmuyordu. En sonunda bunu kalenin dışında bir yerde kıstırıp da öldüresiye dövmüştüm Sonra bana nedenini falan sordu vs. Bir daha da takip etmedi. Kral oyundu çok, 2.sine başlamıştım ancak 1.si kadar sarmamıştı, bitirememiştim.

adını unuttumda direk katletmiştim o elemanı.
  • gothic'in Türkçe Yaması Var Mı ? Yoksa Bişi Anlamıyorum Ben ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.