Merhabalar.Geçen gün eski dvdleri karıştırırken arasından gothic 3 ü buldum.Hemen kurdum pcye severdim bu oyunu.Ufak bi sorunum var oyunla ilgili Montera adlı kasabayı bi türlü isyan ettiremedim.orcların güveni %76 isyan için orcların liderinden bilgi al fln dedi onuda yaptım herkez işareti bekliyoruz diyo ama bi türlü beceremedim daha önce oynayıpta bitirmiş biri yadımcı olabilir mi?
Montera.. ilk baştaki paladinlerden birinin rehin tutlduğu şehirse paladin ile konuşup başlata bilirsin isyanı. Ki zordur baya :) Ama yanlışta hatırlıyor olabilirim.Şehri yerini yam haritadan söylersen daha iyi yardımcı olabilirim
Zaten şehirleri hemen libarete etme. Eğer rebellerden taraf olacaksan bütün Orc şehirlerindeki questleri bitir hem orc hem rebel. Ondan sonra isyan başlat. Başta bir iki şehir libarete edersen Rep çok artıyor rebeller ile orclar direkt dalıyor ilerde quest alamıyorsun baya bi eksiğin oluyor.(Ben çoook geriden bir saveden başlamıştım bu yüzden )
Sorunları yaz buradan yardımcı olmaya çalışırız. Bug lar çok oyunda yanlız 2 saatte bir yeni save al benden söylemesi.
Montera paladının olduğu koyden sonraki köy.Orayı hallettim ben.Monterada orclar kazı fln yapıyolardı bide şehirin dışında farmlar fln vardı belki bu hatırlamana yardımcı olur.
Bide önce görevleri yap derken sırayla bütün şehirlerdeki görevlerisırayla bitir ondan sonra sırayla kasabalarda isyan başlat mı demek istedin tam anlayamadım
quote:
Orijinalden alıntı: hellyum
Montera paladının olduğu koyden sonraki köy.Orayı hallettim ben.Monterada orclar kazı fln yapıyolardı bide şehirin dışında farmlar fln vardı belki bu hatırlamana yardımcı olur.
Bide önce görevleri yap derken sırayla bütün şehirlerdeki görevlerisırayla bitir ondan sonra sırayla kasabalarda isyan başlat mı demek istedin tam anlayamadım
Evet aynen öyle demek istedim :)
Monteranın dışında 3 tane Rebel grubu vardı 3nünde görevlerini yapınca, bu gruplardan birini kafalayabiliyordun. Olmadı direk liderin odaya girip ona dalarsın olur biter, biraz uğraştırır ama
lidere daldım olmadı sonra dışarı çektim isyancıların yardımıyla öldürdüm gene başlamadı isyan.lideri orcların gözü önündemi öldürmem gerekiyo yoksa bug fln mi var bilemedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme