Şimdi Ara

Gothıc Serisi Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu serinin senaryosu var mı ve güzel mi? Oynanışı biliyorum. Küçükken hep dayım oynarken onu izlerdim cok merak ediyorum oyunla ilgili detaylı bilgi verebilecek olan?

• Up
  • İlk iki oyun en iyi açık dünya RPGler arasındadır. Senaryo, atmosfer, gezecek sırlarla dolu büyük haritalar ve ilerleyiş bakımından pek yaklaşabilen yoktur bunlara. Yaşayan bir dünyaya sahiplerdir, NPCler uyur, yemek yer, günlük işlerini yapar, hırsızlığı affetmez. Seçilecek 3 er taraf vardır hepsinde ve kendi içlerinde güzel öyküleri vardır. Oynanışları biraz zordur ve en ufak hatayı affetmezler, özellikle başlarda en basit düşmanlar bile uzun süre canınızı sıkma devam eder.
    Gothic1 ve 2: Night of the Raven'ı tavsiye ederim düşünmeden RPG severlere. 3 ve 4 ü göz ardı edebilirsiniz, serinin zayıf halkalarıdır( hatta çoğu yerde 4. oyun seriden bile sayılmaz)

Baya eski oyunlar tabii artık, yeni benzer bir tat arıyorum diyorsanız aynı firmadan Risen serisi var, ilk oyundan sonrakiler biraz vasattır ama gene de ilk iki oyunun havasına yaklaşabildiler az da olsa.

http://forum.donanimhaber.com/m_82580292/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

İlk iki oyun en iyi açık dünya RPGler arasındadır. Senaryo, atmosfer, gezecek sırlarla dolu büyük haritalar ve ilerleyiş bakımından pek yaklaşabilen yoktur bunlara. Yaşayan bir dünyaya sahiplerdir, NPCler uyur, yemek yer, günlük işlerini yapar, hırsızlığı affetmez. Seçilecek 3 er taraf vardır hepsinde ve kendi içlerinde güzel öyküleri vardır. Oynanışları biraz zordur ve en ufak hatayı affetmezler, özellikle başlarda en basit düşmanlar bile uzun süre canınızı sıkma devam eder.
    Gothic1 ve 2: Night of the Raven'ı tavsiye ederim düşünmeden RPG severlere. 3 ve 4 ü göz ardı edebilirsiniz, serinin zayıf halkalarıdır( hatta çoğu yerde 4. oyun seriden bile sayılmaz)

Baya eski oyunlar tabii artık, yeni benzer bir tat arıyorum diyorsanız aynı firmadan Risen serisi var, ilk oyundan sonrakiler biraz vasattır ama gene de ilk iki oyunun havasına yaklaşabildiler az da olsa.

http://forum.donanimhaber.com/m_82580292/tm.htm

Evet hocam baya eski oyunlar dediğin gibi 4.oyunu saymıyorlar üçleme diyorlar. Oynanış süresi de bir hayli fazlaydı hatırladığım kadarıyla uzun bir yalnızlıkta kenara çekilip zevkle oynanacak bir oyun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Viano Serileri V ve VN
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.