Bildirim
GOTY edition sorusu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Oyun bazı sitelerde GOTY seçilince çıkarıyorlar galiba.
Örneğin LittleBigPlanet Game of the Year Edition oyunun kutusunun arkasında oyunu GOTY seçen sitelerin isimleri yazıyor (GamePro, AIAS, EDGE Magazine, GameZone, GameSpy). -
quote:
Orijinalden alıntı: Fatz
Örneğin LittleBigPlanet Game of the Year Edition oyunun kutusunun arkasında oyunu GOTY seçen sitelerin isimleri yazıyor (GamePro, AIAS, EDGE Magazine, GameZone, GameSpy).
dostum UC2 nin goty secilmedigi site kalmadi yaw -
quote:
Orijinalden alıntı: LilxE07
quote:
Orijinalden alıntı: Fatz
Örneğin LittleBigPlanet Game of the Year Edition oyunun kutusunun arkasında oyunu GOTY seçen sitelerin isimleri yazıyor (GamePro, AIAS, EDGE Magazine, GameZone, GameSpy).
dostum UC2 nin goty secilmedigi site kalmadi yaw
Tabi o da doğru İş oyun yapımcısının keyfine kalıyor galiba.
-
GOTY editionların sadece kutusu falan farklı oluyor di mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
GOTY editionların sadece kutusu falan farklı oluyor di mi?
Bildigime gore o zamana kadar cikmis butun updateler ve map packler'de dahil -
quote:
Orijinalden alıntı: LilxE07
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
GOTY editionların sadece kutusu falan farklı oluyor di mi?
Bildigime gore o zamana kadar cikmis butun updateler ve map packler'de dahil
Evet aynen dediğin gibi. En azından bendeki LBP GOTY bu şekilde -
ayrıca God of War sackboy stickeri var seninkinde... ona da ben karar verdim, ben seçtim GOTY edition olarak :D XD -
quote:
Orijinalden alıntı: mrmussy
ayrıca God of War sackboy stickeri var seninkinde... ona da ben karar verdim, ben seçtim GOTY edition olarak :D XD
-
Uc2de maşallah öyle bir update var ki bluraye sığmaz diye korkuyorlardir belki de xD
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X