Şimdi Ara

GOW IV teoriler ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aklıma ilginç bir teori geldi,biz kratosun kardeşi olacağız ve son bos olarakta kratosla dövüşeceğiz,güzel olur yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Kratos kesinlikle olmali ve kesin olacaktirda.
    O kadar essek degildir yapimcilar
    Kratos'suz GOW düşünülebilir mi , Sorarim size?

GoW'un tek sevmediğim yanı Kratos.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

vurun

• Savaşacak düşman kalmadı. Kratos hayatta olsa bile kimin peşine düşecek. Bir tek Athena var o da zaten ruh.
  • Yeni bır karakter ve Mısır miteolojisi üzerine bır konu ile super olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1N6

Savaşacak düşman kalmadı. Kratos hayatta olsa bile kimin peşine düşecek. Bir tek Athena var o da zaten ruh.

Tekrar ete kemige donusebilir bence bu oyunda misir mitolojisine gidelim gerci benim teorim su aphrodite ne oldu bilmiyoruz belki aphrodite yarali bir sekilde kurtulup kratosu kurtarir kratosta yaptiklarindan pisman olup tekrardan iglesip athenaya saldirmaya karar verir bu arada athena ete kemige burunmusdur veya kratos surunerek bir gecitten spartadaki tapinakta iglestirilir sonucta halen oldugu belli degil.Veya sadece ahrodite kurtulur onun cocugu dogeulur kratosun cocugu olarak athenayi sonsuza kadar yok etmek isteyebilir babasinin athena tarafindan olduruldugunu dusunebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 26 Temmuz 2011; 23:14:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Beyler Kardeş meselesi nedir kısaca anlatır mısınız?Ben sadece 3'ü oynadım orada geçmiyor sanırım

Benim soruma cevap yok mu ?
  • Keske yakın zamanda gelebilse PS3'ü satmayı planlıyorum.
  • Bir ara mısır mitolojisi üzerine 4 ün çıkacağı yönünde bayağı bir dedikodu dolaşıyordu, umarım çıkar.
    Yunan mitolojisini yeterince öğrendik
  • quote:

Orijinalden alıntı: mülayimsert

Bir ara mısır mitolojisi üzerine 4 ün çıkacağı yönünde bayağı bir dedikodu dolaşıyordu, umarım çıkar.

Emin ol ogrendigin yunan mitolojisinin 100 de 10 degil .Bunu yunan mitolojisi takip eden biri olarak rahatlikla soyleyebilirim .Sadece tanrilardan bahsediyor oyunda obur olaylar sadece kurgu.

Edit:Imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 26 Temmuz 2011; 23:40:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Bir ara mısır mitolojisi üzerine 4 ün çıkacağı yönünde bayağı bir dedikodu dolaşıyordu, umarım çıkar.

Emin ol ogrendigin yunan mitolojisinin 100 de 10 degil .Bunu yunan mitolojisi takip eden biri olarak rahatlikla soyleyebilirim .Sadece tanrilardan bahsediyor oyunda obur olaylar sadece kurgu.

Yunan mitolojisi sözlüğünü ve sair kaynakları göz önüne alırsak; evet.

• quote:

quote:

quote:

Hayir yunan mitolojisindeki mitleri oynayabiliriz mesela cesitli efsaneleri kesfetmek icin yolculuga cikariz mesela onu diyorum yunan mitolojisinde bircok hikaye var onlarla yeni bir oyun yapabilirler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayir yunan mitolojisindeki mitleri oynayabiliriz mesela cesitli efsaneleri kesfetmek icin yolculuga cikariz mesela onu diyorum yunan mitolojisinde bircok hikaye var onlarla yeni bir oyun yapabilirler.

İlk cümlen için söyledim

• 1.5 sene oldu nerdeyse hala kesin bir ipucu yok ya Ama işte yeni bir oyun gelse konu ne olacak bu durumda bi hikaye yazmakta gerçekten zor çünki bütün tanrıları öldürdü yapmak istediği herşeyi yaptı ve geride de ölmemesi için bi sebepte yoktu. Bilmiyorum ne yaparlar ama yeni bir GOW oyunu istiyoruz!!!!!!
  • Çıksada oynasak süper olurdu ya özledik kratos'u
  • Yha bu kratos olmasın kardesi ile oynayalım diyen yada kratos varsa ben yokum diyen arkadasları kafadan sorununuz mu var sizin?Kratos=God Of War demek kratos suz o oyun bi hiç.Kratos karakteri bi kere oyun dünyasında efsaneleşmiş bi karakter.Eger yapımcılar boyle bi hata yapıp kratos yerıne baskasına koyarsa(ki %99 olmaz bu) cok cok büyük eleştiriler alır oyun oynanmaz.Lutfen mantıklı olun bi kere Oyunun İsmi God Of War yani Savaş tanrısı demek savaş tanrısı kim oyunda Kratos.Ha eger baska bi isimle oyunu devam ettirirlerse yenı karakterle tamam ama eger god of war 4 cıkıcaksa %100 kratos olucaksık.O adamın zincirleri ve keltoş kafası oyuna ayrı bi güzellik veriyor:))Onun yerine bi başkasını düşünemiyorum bile!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Bunu bunu Alin disariya bunu

• Aslında düşününce Kratos olmadan bu seri iş yapar,Kratos karakter olarak hiç bir numarısı yok,tek derdi öldürmek,adam gibi insanca ilişki kurduğu bir tek Pandora vardı.Zaten bu oynanış,bu grafik ve animasyonlarla kimi koysalar tutacaktı yani.Daha derin bir karakter çok daha yakışır gibime geldi.
  • Beyler herkeze teşekkürler , Bana göre IV. oyun şöyle başlıyacak . kratos'un bedeni sahile vurmuş bir şekilde,sonrasını düşünemiyorum . hiç bir fikrim yok .
  • Kratos'u bana kalırsa oradan kardeşi sürükledi. Ama kurtarmak için değil. Athena'nın şu hayalet silueti belki de Morpheusun oyunu olabilir.
    Son olarak Thanatos Kratos tarafından öldürülürken kafasını ona doğru uzatıp gülümsüyor ve ardından da patlıyor. İlginç gerçekten
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.