Şimdi Ara

GOW IV teoriler ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: geoxid

quote:

Orijinalden alıntı: Footpad

Ps4 ün çıkış oyunu gow4 olacak demedi demeyim

GOW4 Ps3 ün son ve en iyi oyunu olacak. Ps2 de olduğu gibi.

PS4'e çıkmasını istiyorum şahsen. Görüntü şöleni olur
  • bu hikaye burda bitmez,bitmemeli
  • KRATOS BENİM !!!
  • Serinin tüm oyunlarını oynadıysanız eğer, gow1 le gow 3 ün kratos açısından farklı olduğunu görebilirsiniz. gow1 de kratos, gow3 ten daha genç. gow3 te sanki 33,35 yaşındaki adama benziyor.bu açıdan gow ıv le ilgili olarak, kratos umarım yaşlanmaz. [ ezio gibi ] umarım gow 4 te gow3ün nerede [ kaos'un orada ]bittiyse orda başlar.Bana göre 2012 de çıkacak gow4 ps3 ün son gow oyunu olacak.Şanslıysak ki , ps4 te gowV'i görebiliriz. Aslında gow1 de ki secret mesajları gördüysek. gow 3 te hikayenin ne olacağı hakkında bir şeyler anlayabiliriz. Biz tabi türk olduğumuz için , ingilizce'miz bazı şeylere yetmiyor.gow 4 gow 3 teki gibi kısa olmaz umarım. eğer bir oyun 2 sene de yapılıyorsa, uzun olmalı [abartılı bir şekilde değil ] .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Kratos kesinlikle olmali ve kesin olacaktirda.
    O kadar essek degildir yapimcilar
    Kratos'suz GOW düşünülebilir mi , Sorarim size?

GoW'un tek sevmediğim yanı Kratos.

vurun

Kas kafalı adamları sevmem.

• gene kratos+mısır mitolojisi bekliyorum

-oyundan beklentim ise 1.siyle aynı mısır savaş tanrısını öldürmek(sekmet)sonuçta gow 3 ün sonunda bir phoenix vardı ve phoenix mısır mitolojisinin yaratığıdır(zamanında çok age of mythology oynamıştım )
  • God of War genel bır isim baska bır hikayede baska bır karakter rahatlıkla yaratabilirler hatta Kratos karakterinden daha düzgün bır karakter sunulabilir.

Mısır miteolojisi ve yeni bır karakter ile yepyeni bır Gow serisi yaparlarsa tadından yenmez. Zibilyon tane Tanrı var kes kes bitmez.:)
  • God of War 3'te zaten Deimos (Kratos'un kardeşi) ile oynanabiliyor. Hiçkimsenin yazmaması ilginç Olası bir 4.oyunun neye benzeyeceğini merak edenler videoyu izleyebilir. Bu arada kostümü açabilmek için PSP'deki Ghost of Sparta oyununda çıkan redeem codeu kullanıyorsunuz.
  • Bu eleman daha iyiymiş Kratos'tan, bununla devam ederiz seriye inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanwithoutshadow

God of War 3'te zaten Deimos (Kratos'un kardeşi) ile oynanabiliyor. Hiçkimsenin yazmaması ilginç Olası bir 4.oyunun neye benzeyeceğini merak edenler videoyu izleyebilir. Bu arada kostümü açabilmek için PSP'deki Ghost of Sparta oyununda çıkan redeem codeu kullanıyorsunuz.

Müziğe dikkat edersek; kratos,deimos,arthos diyor...Arthos kim?

• quote:

Orijinalden alıntı: themanwithoutshadow

God of War 3'te zaten Deimos (Kratos'un kardeşi) ile oynanabiliyor. Hiçkimsenin yazmaması ilginç Olası bir 4.oyunun neye benzeyeceğini merak edenler videoyu izleyebilir. Bu arada kostümü açabilmek için PSP'deki Ghost of Sparta oyununda çıkan redeem codeu kullanıyorsunuz.

dostum kardeşide iyi hoş ama kratos un yerını hiç bir karakter tutamaz hepınız megersem ne kadar meraklısınız ayrı bir karakter oynamaya kratos u seven yok galiba pek :)

• Açıkcası bende Kratos'u istiyorum ama böğrüne giren 2 metrelik kılıçtan sonra yaşaması benide biraz soğutur oyundan.Umarım geçmişte geçer mutlaka bir senaryo yazılır bu mitolojide.Açıkcası ben geçmişte Kratos'un anılarının olduğu bir oyun olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.Kardeşi hikayesine gelince kardeşide olabilir ama Kratos'un karizmasını tutmaz ayrıca Kratos'suz GoW'da olmaz bence yinede yapılırsa yine PS3 yada PS4'e çıkarsa en bomba oyunlarından bir tanesi olur
  • @Geralt the Witcher Hocam, orada; Kratos,Thimos, Irthe to Telos 2. de Kratos, Thimos, Tha Toos Skotoso Oloos diyor. Türkçeleri Kratos, Öfke, Sonun başlangıcı ve Kratos, Öfke, Hepsini öldüreceğim.

@LiuKang Hocam sadece olası bir 4. oyunda Deimos'la oynarsak nasıl birşey olacağına dair fikir versin diye koydum o videoyu. Kimse GOW3deki Deimos'dan bahsetmediği için pek bilinmediğini farzettim.
  • arkadaşlar dikat edeniniz varmı bilmem ama gow3 son videoda kanlara bakarsak kratos sürüklenmiyor TAŞINIYOR (sürüklense kan çizgi şeklinde dağılırdı , yürüse ayak izi olurdu yani uçuruldu [phonix] )
  • demon souls gibi ruh halini oynarız olmaz mı? Sonuçta kratos da athena gibi ''god'' sonuçta
  • Bence Afrodit Kraros'un çocuğunu doğurabilirÇünkü onu öldürmemiştik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaZor

Bence Afrodit Kraros'un çocuğunu doğurabilirÇünkü onu öldürmemiştik.

evet güzel fikir sonuçta ben 5 kere olayı tekrarladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow44

quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaZor

Bence Afrodit Kraros'un çocuğunu doğurabilirÇünkü onu öldürmemiştik.

evet güzel fikir sonuçta ben 5 kere olayı tekrarladım

Ben 3 kez,kadına acıdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Musculation

kratossuz gow olmaz gow 4, gow 3 öncesine yada daha eskiye konu olabilir.

aynısını ben yazacaktım. Ileriye dönük bir şey kalmadı. Yeni bir düzen gelicek bu durumda Cratos olmamalı. Olursa saçma olur. Bence eski zamanlara gidilebilir.
  • Arkadaşım Kratos'un ölümsüz olduğunu bilmiyor musunuz o kendini everest'ten atsada ölmez Şuan pek kararlı konuşmuyorum Ama God of War IV'ün çıkacağına dair hiçbir kanıt yok Trailer zımbırtalırnın görüntüleri Hep God of War 3'ün sahnelerinden ama benim dikkatimi çeken bir trailer var God of War IV : Calliope's Revenge adlı bir trailer ve Calliope'nin Büyümüş hali olabilir ve Elinde Kratos'un kılıçları var ! Belkide Kratos'un kendini attığı yerde Calliope onu bulmuşdur ve kılıçlarını alıp Athena'yı öldürmek için Bir konu olabilir God of War IV. Bence arada sırada Kratos God of War 3'te ki Athena gibi ara sıra Ruh olarak çıkabilir Buyrun Trailer

God of War IV : Calliope's Revenge Trailer

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.