Şimdi Ara

GOW IV teoriler ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • poseidonu öldürdüğümüzde onun gücü bize geçmişti son bölümde denize atlayıp kendisini iyileştirmiş olabilir die düşünüyorum veya biri onu sürekleyip denize atmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AreYouReady

poseidonu öldürdüğümüzde onun gücü bize geçmişti son bölümde denize atlayıp kendisini iyileştirmiş olabilir die düşünüyorum veya biri onu sürekleyip denize atmış.

Gücü geçmedi Kratosa yanlışın var...
  • quote:

poseidonu öldürdüğümüzde onun gücü bize geçmişti son bölümde denize atlayıp kendisini iyileştirmiş olabilir die düşünüyorum veya biri onu sürekleyip denize atmış.

Gözünü kör edip boynunu kırıp denize attı yaşaması imkansız. Hem Hades'te diyor kardeşim Poseidon'ı öldürdün diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

quote:

Gözünü kör edip boynunu kırıp denize attı yaşaması imkansız. Hem Hades'te diyor kardeşim Poseidon'ı öldürdün diye.

ben onu söylemiyorum yanlış anladım beni god of war 3 de poseidonu öldürdüğümüz sahnede poseidon trident özelliği gelmişti ve son bölümde öldüğü zaman kendisi denize sürüklenmişti denize gidip kendisini iyileştirebilir diye düşünmüştüm sadece

• Kratosu elimizden almayın biz kelimizi seviyoruz.
    Şaka bir yana Kratos yerine başka bir karakter olursa açık ve net bir şekilde söylüyorum eğer kratos 4.oyunda olmazsa 1 liraya satsınlar almam o oyunu Kratos a alışmışken böyle bir şey hiç iyi olmaz Kratosun gitmesindense yeniden gelmesini tercih ederim zaten yere at kadar Phoenixi boşa koymadılar herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozprens -- 27 Şubat 2012; 22:45:20 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.