Şimdi Ara

GOW IV teoriler !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkeze selam öncelikle , bugün youtube'dan izlediğim bir video ilgimi çekti, Credits'ten sonra gelen kratos'un kanlarının yerlerde sürüklendiğini görmüştük, ama burda en son kamerayı yerden havaya doğru çevirirken [ yani tam dünyadaki kaos'a bakarken ] şimşekle karışık NEFES ALMA SESİ geliyor.

lütfen şu videoyu seyredin ,http://www.youtube.com/watch?v=TL6SeXxZEfs

• kratossuz gow olmaz gow 4, gow 3 öncesine yada daha eskiye konu olabilir.
  • Sanmıyorum , çünkü ghost of sparta' ve chains of olympus zaten öncelerini anlatıyordu. bu video'daki adama göre yunan mitolojisi sona erdi.
  • Nefes alma sesini geç, yerde eşşek kadar Phoenix resmi var. Daha oyunu ilk oynadığımda görmüştüm onu. Phoenix (Anka Kuşu) mitolojide yeniden doğuşun simgelerinden biridir ve küllerinden yeniden doğar.
  • Kratos varsa ben yokum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ereneren

Kratos varsa ben yokum

aga bu nedir?!
  • kratos tekrar doğarsa falan iğrenç olur;

Ama, eğer kratosun kardeşini oynayıp aralarda normal seriyle kesişen olaylar falan olursa, hatta gizli kalmış olaylar falan çok keyifli olbailir.
  • 2 seçenek var bence.

1. Kratosun bahsedilen kardeşi ile oynayacağız. Extralarda vardı böyle bir video. O tarz bir devam gelebilir.
    2. Oyun farkettiyseniz başa döndü. 1. oyun Kratosun yüksek bir yerden intihar etmesi ve kurtarılması ile başlıyordu. Üçün sonunda yüksek bir yerden atladı yine. Ayrıca Phoenix simgesi de bunu destekler nitelikte. Bu efsane burada kalmaz. Geçmişe de dönmez sanıyorum. Zaten geçmişi anlatan, araları dolduran psp oyunları var.

PSP collection gelişi bence arayı soğutmamak içindi. Bir sene içinde yeni bir GOW oyunu duyurulabilir.
  • Bir iki video izledim de modern zamanda geçicek falan diyorlar hikaye için
  • Ps4 ün çıkış oyunu gow4 olacak demedi demeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Footpad -- 27 Temmuz 2011; 21:28:57 >
  • bir düşünün gow 2 den sonra tahmin edebileceğimiz, çok şey vardı. Ama bunda çok zor ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Footpad

Ps4 ün çıkış oyunu gow4 olacak demedi demeyim

GOW4 Ps3 ün son ve en iyi oyunu olacak. Ps2 de olduğu gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Nefes alma sesini geç, yerde eşşek kadar Phoenix resmi var. Daha oyunu ilk oynadığımda görmüştüm onu. Phoenix (Anka Kuşu) mitolojide yeniden doğuşun simgelerinden biridir ve küllerinden yeniden doğar.

İste bu kadar basit macera aramanıza gerek yok

Kratos kendi isteğiyle düzelmez ama yapsa yapsa athena yapar o işi fakat tek soru işareti var kafamda kiminle dövüşecegimiz hakkında hiç bise yok herkesi imamin kayigina bindirdik bir tek kardes meselesi kaldi

• Kratos kesinlikle olmali ve kesin olacaktirda.
    O kadar essek degildir yapimcilar
    Kratos'suz GOW düşünülebilir mi , Sorarim size?
  • Kratos geri gelir başka bir mitolojiye ait tanrılara kafayı tutar ya da yapımcılar coşar günümüzde geçen gerçek ve tek olan Tanrı'ya kafa tuttururlar Kratos'u. Tabi bir çok yerde yasaklanır orası ayrı.
  • Kardeş sorunu çoktan çözüldü , PSP için GOW: Ghost of Sparta oyununda kardeşiyle ilgili gizem çözülüyor zaten.
  • yeni bir god of war oynamak istiyorsaniz 1 adet vita almak zorunda kalacaksınız
  • Beyler Kardeş meselesi nedir kısaca anlatır mısınız?Ben sadece 3'ü oynadım orada geçmiyor sanırım
  • Ulan mısır mitolojisinde geçsin ya Ra'dır Horus'tur Isis'tir takılalım ya :D
  • Başlığı Gow 4 trailer diye okudum bian heyecandan kalbim durdu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.