Şimdi Ara

GOW tarzı ona yakın bir oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhabalar arkadaşlar. 1 hafta içinde arşivime bir oyun daha ekleyeceğim. hangi oyunu tavsiye edersiniz. fps leri sevmiyorum. beceremiyorum ondan herhalde
    .spor vs vs tarzıda değil. hopliim zıpliim kapıları açiim çıkışı bulamayıp gece gündüz çıkış arayayım.herkesin hastası olduğu GOW tarzı bir oyun. oynayıpta bak bu oyun ona yakın diyebileceğiniz bir oyun warmı (sanmıyorum bu GOW dan iyidir denebilecek bir oyun çıktığını daha)

•  GOW tarzı ona yakın bir oyun
  • Kesinlikle Heavenly Sword.
  • Heavenly Sword'u kesinlikle edinin daha sonra , inFamous , Mgs4 , Cod , RE5 gibi ilerlemeli oyunlara yönelin.
  • Heavenly sword gercekten guzel bir oyun her ne kadar analogla okları kontrol edemesemde
  • walla arkadaşlar sabahın 6'sında gaza getirdiniz beni. GG'den verdim siparişi. 40 tl olunca dayanamadım aldım sabah sabah. hadi hayırlısı bakalım. yarın elimde olur büyük bir ihtimal.
    teşekkür ederim ilginize
  • devil may cry 4. çok güzel bir oyundur. gow dan sonra anca bu keser seni

GOW tarzı ona yakın bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 9 Eylül 2009; 8:51:05 >
  • gow gibi bir oyun yok olamaz da zatenama dmc serisini deneyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrmr

walla arkadaşlar sabahın 6'sında gaza getirdiniz beni. GG'den verdim siparişi. 40 tl olunca dayanamadım aldım sabah sabah. hadi hayırlısı bakalım. yarın elimde olur büyük bir ihtimal.
    teşekkür ederim ilginize

İkinci el bölümünde 25-30 liraya Heavenly Sword var dostum keşke bir göz atsaydın.
  • GOW gibi bir oyun yok. Ona benzemeye çalışan denyolar var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.