Şimdi Ara

Göz Atış: PlayStation All-Stars Battle Royale

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony 20 yıllık geçmişindeki bütün karakterleri birleştirmiş ve ne olmuuş ? Adı çok uzun olan bir dövüş oyunu...Gerçekten o kadar uzun ki söylerken kelimelerin sırasını karıştırıyor insan. Neyse isminden o kadar bahsettik, biraz da oyunun kendisinden bahsedelim...Ya da siz videoyu izleyin, orda zaten oyun hakkında konuşuyoruz. Ama burda herkes var haberiniz olsun; Nathan Drake, Jak, Sly Cooper, Fat Princess, Cole, Heihachi ohoooo...

• Bana hitap eden bir tür değil.Böyle curcuna'dan hoşlanmıyorum ve başım dönüyor.Son olarak ; Kratos ve Nate'den iğrenmeme sebep oldular Emeklerine saygım sonsuz ama fazla ileri gitmesinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Bana hitap eden bir tür değil.Böyle curcuna'dan hoşlanmıyorum ve başım dönüyor

+1 ben de hiç sevmem öyle kaos ortamını neyin ne olduğu belli değil oynadığımdan keyif alamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

quote:

Bana hitap eden bir tür değil.Böyle curcuna'dan hoşlanmıyorum ve başım dönüyor

+1 ben de hiç sevmem öyle kaos ortamını neyin ne olduğu belli değil oynadığımdan keyif alamam

1vs1 modları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dessan

Hocam, Hitman'i bekliyoruz.
  • quote:

Bana hitap eden bir tür değil.Böyle curcuna'dan hoşlanmıyorum ve başım dönüyor.Son olarak ; Kratos ve Nate'den iğrenmeme sebep oldular Emeklerine saygım sonsuz ama fazla ileri gitmesinler

Bence de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dessan

Kedi toro yani sony'nin japon maskotu :) bilgi ekleyelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.