Şimdi Ara

göz kararması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazen yatıyorum tv falan izliyorum sonra kalkıp yürüyünce gözüm kararıyor yere düşüyorum böyle dilim ve ayaklarım uyuşuyor naptığımı bilmiyorum o an bazen de mesela kitaplıktaki son rafa ulaşmaya çalışırken gözüm kararıyor yere düşüyorum normal düz yolda yürürken gözüm kararıyor ve dizim istemsizce bükülüp yere düşüyorum o anlık tansiyon şeker düşmesiyle falan mı alakalıdır yoksa ciddi bişey var mıdır ?

• Uzandıktan sonra kalkınca bende de oluyor ama tas uzanmak, düz yolda yürürken kararmak felan. tehlikeli görünüyor bi doktora git istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de oluyor kan sekeriyle alakali sanirim
    UP

Bu arada yere dusmeden biyerden tutarsan ya da comelir yere yatarsan dusmeSin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoNickMan -- 23 Temmuz 2016; 22:53:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anneme de söyledim yatıp kalkınca olur dedi diğerlerini de söyledim az yemek ye dediler baya bi zayıfım hemen olayı oraya bağlıyolar :d
  • Hocam bana da sıkça oluyor bu.hatta 1 hafta kadar önce açtığım şu konuda detaylarıyla belirtmiştimhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=118573486&p=1&anchorToGo=118593298#118593298 konuda belirttiğim gibi kan tahlili yaptırdım ben.sonuçlar bu pazartesi belli olacakmış.öğrenince konumu editlicem hocam istersen sen de bakabilirsin.

• Bizim arkadaşa olmuştu helvasını yedik

• mr. solucan kullanıcısına yanıt
    tamam hocam sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Göz sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Göz kusuru
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    ciddi misiniz hocam tövbe tövbe Allah korusun
    noldu neyi vardı
  • yemek yersen geçer
  • bende pc başında çok rahatken bir anda kalkarsam falan bir kararıyor 2 saniyeye geri geliyor her şey :D üstte bir arkadaş demiş kan şekeriyle ilgili diye. beslenmene falan dikkat et spor yap
  • benim babannem ve babannemin babannnesi de bu sebepten ölmüştü. aman dikkat hocam

bu arada fındıklı olsun

• aslında her sabah 1 saat koşu falan yapıyorum yememe içmeme dikkat ediyorum ama bi doktora görünmek gerek galiba zaten anne tarafında şeker baba tarafında da kalp sorunu var aman Allahım gencecik yaşımda
  • Tansiyonun düşüyor.

• .Aslan. kullanıcısına yanıt
    o da olabilir aniden kalkınca falan ama düz yolda neden oldu onu bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquering

ciddi misiniz hocam tövbe tövbe Allah korusun
    noldu neyi vardı

Helvacı bizim arkadaş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
  • tansiyonun düştügünden dolayı
  • inşallah ya ciddi bişey olmasın da bi de böyle şeylerle uğraşmayalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.