Şimdi Ara

Göz Kuruluğu Hakkında Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Bundan yaklaşık iki ay evvel akne tedavisi için aknetrent(a vitamini türevi) adında bir ilaca başlamıştım.Yaklaşık 6 tane kullandıktan sonra gözüme yaptığı etkiden dolayı bıraktım.Yanetkiler göz kuruluğu ve bunalıklıktı.Bıraktıktan sonra bunalıklık geçti.Fakat yaklaşık bir ay sonrasında tekrar göz kuruluğu problemi yaşamaya başladım.Şu an Akne tedavim için Macrol 250(Klaritromisin) antibiyotik kullanıyorum.Ve grip olduğumdan ötürü Nurofen kullanmaktayım.Bu ilaçların göz kurumasında bir etkisi var mıdır? Sabahları refresh akşam ise viscotears kullanıyorum.Sabah ofiste sürekli bilgisayar başındayım ve şirket büyük olduğundan ve kalabalık klimalı bir ortamda çalışıyorum.Fakat refresh yeterli gelmiyor gibi.Kullanabileceğim daha etkili bir ilaç varmıdır?veya evde uygulayacağım bir kompres var mıdır?ve son olarak sorum bu göz kuruması durumu aldığım ilaçlardan kaynaklı değilse kalıcımıdır?Hayat kalitesini gerçekten çok düşürüyor...
    Konu hakkında bilgisi olan ve deneyim yaşamış kişiler yardımcı olursa çok sevinirim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.