Şimdi Ara

Göz önünde olan oyuncuların final maçlarında sakatlanma numarası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Salah yapmaz cart curt lafları dönebilir amenna ama. Neden yıllardır göz önünde olan oyuncular hep final maçlarında sakatlanıp çıkıyor tesadüf olabilir mi bu ? ronaldo bunu bi çok kez yaptı , başka oyuncularda.

Özellikle vucut dillerinde genelde sakatlandıktan sonra ağlıyolarlarsa kesin art niyet arıyorum ben bi şekilde ulan tamam ben çıkıyorumda en azından taraftarın baskısını kırayım duygusallığa oynayayım. Neden hep final yani niye çeyrek final yarı final değilde kafa maçlarda ilk bi 10 dakka durup sonra kendini hafifden bi yere bırakıp çıkmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 26 Mayıs 2018; 23:45:13 >

• Hocam ben omzumu kirmis biri olarak soyleyeyim sana. Benim omzum kirildiginda kemigi gorunce bayilmisim. O bolge cok hassas ve cabuk zarar gorebiliyo.

İyi ki sadece agladi. Ramosa mudahele etmedigine sevinmeli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanırsın her gun biri kolunu kistirip düşürüyor sincapa bak hele numaraymış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar bu maçı kazansa Salah altın topu alacaktı neden böyle bir şey yapsın ki?

Bazı yıldız oyuncular final maçlarının etkisi ile vücut sınırlarını zorlayacak hareketler yapıyorlar. En çokta adale bölgesi zarar görüyor. Yırtık ve çekmeye dayalı bir adale ile oynamak zaten imkansız. Hadi oynadın diyelim kariyerini bitirebilme olasılığın %100. O yüzden hemen oyundan alırlar seni. Avrupa kupasında Ronaldo'nun adalesi çekmişti.

Geçen sene bisiklet kazası geçirdim. Araba birden önüme kırdı, bende bisikleti altımdan atıp, Salah gibi yan şekilde omuz üstü yere çakıldım. Kaza yaptığım yerde çok trajikomik bir yerde Baltalimanı kemik hastanesinin orada oldu. Ayağa kalktığımda omzum çıkmıştı. Resmen insanın hayatı kararıyor o an. Her yer simsiyah olmuştu.

Salah'ta çok kontrolsüz şekilde ve üstüne yük binmiş şekilde düştü. Büyük ihtimal 2 3 yerden kırık var omuzda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.