Şimdi Ara

Göz Tembelliği Ve Askerlik Hakkında...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar.. Benim bir sorum olacak, küçük yaşlarda boş bir havuza kafa üstü düşmem sonucu, gözlerimde kayma oluştu ve 1994 yılında hacettepe üniversitesinde şaşılık ameliyatı oldum, sonrasında ise 12 veya 13 yaşlarımda olması lazım beni rahatsız etmeye başladı ve gözümün yeterli derecede göremediğini fark ettim. Gittiğim hastanelerin (özel veya devlet fark etmez) hepsinde ambliyopi teşhisi konuldu veya sadece % 3 4 arası bi gördüğüm söylendi.sağ gözle 1 metreden yakın mesafede bile çok zor görüyorum.. ama sol gözde görme tam. GATA da vep testi yaptırmıştım bi ara, sol göze gelen sinyaller tamken, sağ gözden hiç anlamlı sinyal alınamadı diye rapor vermişti orda ki doktor. Benim merak ettiğim şey ise, yakın zamanda muayeneye gideceğim diplomamı aldıktan sonra, acaba muaf mı verirler yoksa geri hizmete falanmı alırlar ?

• Çok büyük ihtimalle askerliğe elverişli değildir raporu verirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defrecmantasyon

Çok büyük ihtimalle askerliğe elverişli değildir raporu verirler.

çok teşekkür ederim..
  • Muaf olursun. Biz goz tam diger goz %10 goren tanidigim muaf oldu. Ilk sene erteleme verdiler. Ikinci sene muaf ettiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Muaf olursun. Biz goz tam diger goz %10 goren tanidigim muaf oldu. Ilk sene erteleme verdiler. Ikinci sene muaf ettiler.

teşekkürler
  • Hocam az gören göz de kayma var mi suan paralel bakıyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: melih2316

Hocam az gören göz de kayma var mi suan paralel bakıyor mu

genelde heyecanlandığımda, yada üzüldüğümde kayma oluyor.. normal zamanlarda ise az kayma var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başka cevap gelmeyecek sanırım..
  • Söz konusu vatansa gerisi teferruattır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.