Şimdi Ara

Lazerli göz ameliyatı - kudret ve dünya göz çelişkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaş 27 ve 20 yıldır gözlük kullanıyorum. başta polislik başvurusu olmak üzere hemde artık sıkıldığımdan gözlüğü atmak istiyorum. hem miyop hem astigmat mevcut.. dünya göz ile ilgili çok fazla şikayet ve eleştiri okudum. ankarada ikamet ediyorum. aynı teknolojiye sahip diğer hastane de kudret göz.. ama çelişkideyim. sonuçta göz bu başka bişeye benzemez ama ameliyat olupta memnun olanların ısrarlı tavsiyeleri insanın aklını çelmiyor değil.. kudret göz'de ameliyat olan var mıdır aramızda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedinumara -- 29 Ağustos 2013; 13:33:37 >

• aynı problem bende de vardı.2009 yılında istanbul cerrahi hastanesinde ameliyat olmuştum.çok memnunum tavsiye ederim.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkundogrul -- 9 Şubat 2017; 1:37:21 >
  • orkundogrul kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar ortalama ne kadar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkundogrul

İstanbul Kudret Göz hastanesini tavsiye ederim. Süper bir ekibe sahipler.

Bunu diyen insan Kudret Göz çalışanı bu arada.

• Evet süperim ekibimde süper :) kahvemi içmeye özellikle bekliyorum sizi :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedinumara

arkadaşlar yaş 27 ve 20 yıldır gözlük kullanıyorum. başta polislik başvurusu olmak üzere hemde artık sıkıldığımdan gözlüğü atmak istiyorum. hem miyop hem astigmat mevcut.. dünya göz ile ilgili çok fazla şikayet ve eleştiri okudum. ankarada ikamet ediyorum. aynı teknolojiye sahip diğer hastane de kudret göz.. ama çelişkideyim. sonuçta göz bu başka bişeye benzemez ama ameliyat olupta memnun olanların ısrarlı tavsiyeleri insanın aklını çelmiyor değil.. kudret göz'de ameliyat olan var mıdır aramızda?

Önce polislik için belli bir değere kadar sorun olmuyor bildiğim kadarıyla pomem için -2 ye kadar sorun yok.Lazer için başarı % 95 civarında deniliyor zaten iş çoğunlukla lazer cihazında + doktorda bitiyor doktor doğru seçim ve hesap yaptıktan sonra pek dert olmuyor.bu işleri uzun zamandır araştıryorum polislik için GÖZ ÖZÜR ORANI - PMYO - POMEM - ASKERLİK TSK MUAF - PİLOT sayfasında ve lazer ameliyatları içinde LAZER GÖZ TEDAVİSİ - LENS - GÖZLÜK GÖZ İÇİ LENS - FAKİK LENS İOLadresinde yeterli bilgi buldum vaktiniz olursa bir bakın geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarah2016 -- 24 Şubat 2016; 23:23:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu açan benim.. ve şuan pişmanlık yaşıyorum. Kesinlikle olmayın! Polislik için oldum dünyagöz de bin pişmanım.. Köpek gibi pişmanım.. Çok fazla sorun çıkma ihtimali var. Olmadan önce bende bilmiyordum.. Gözünü riske atma ameliyat olma! Hiçbir meslek geleceğimizi mahvetmemiz için geçerli bir sebep olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedinumara -- 27 Şubat 2016; 14:47:58 >
  • yedinumara kullanıcısına yanıt
    ne gibi problemler oldu kardeşim. geçmiş olsun.
  • Gözünün önünde parçacıklar gezebilir, retinayı çektirip ışık çakmaları ve sonrasında körlüğe kadar gidebilir, eğri büğrü bile görebilirsin.. Bunların hepsi oluşabilecek şeyler. Bunların olmamasıyla ilgili kimse sana bir garanti sunamaz. Hiçbirinin tedavisi kesinlikle yok. İlk önce araştırdım, kötü yorumlara çok aldırmadım, azdı önemsemedim.. Şuan gözümün önünde dekolman denilen parçacıklar dolaşıyor. Tedavisi yok. Yaşadığım sıkıntıyı anlayamazsın, tahmin edemezsin. Keşke gözüm normale dönse de gözlükleri tekrar taksam... Şakası olan bişey değil bu.. Başlarım polisliğine de mesleğine de.. AÇ DOLAŞ SAĞLIĞINI RISKE ATMA! başta keşke biri beni böyle uyarsaydı.

• Bende Düşünüyordum olmayı ama lens kullanmak daha mantıklı gelmeye başladı Geçmiş olsun inşallah bir tedavisi vardır yada kısa sürede çıkar.
  • Aslında lens kullanmakta sıkıntılı 9 senedir kullanıyorum. Ameliyat olmak istiyorum fakat hep korkuyorum amelıyattan olmayacam bu gidişle de ..çok geçmiş olsun umarım bi çaresi bulunur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.