Şimdi Ara

göz üstüne küt travma blowout kırık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evde düştüm gözümü çarpmışım basınçtan içeriden gözümün altındaki kemik maksillar sinus içine kırılmış, gözümle burun arasıdnaki etmoid kemikte kırılmış. dışarıdan hiç kırılan bir yerim yok.
    muaynelerde çift görüyormuyum diye kontrol ediyorlar ama sadece başım sabitken en alta baktığımda oluyor. benzer sorun yaşayan oldumu hangi göz doktoruna gittiniz. ameliyat olup memnun kaldınızmı.
    ameliyatta sinusun içine dolan gözün yagını göze geri dolduruyorlarmış. kırıgın olduğu yere plaka sokuyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x6630 -- 24 Ocak 2015; 12:33:20 >

• bu sorunu bende 15 gün önce yaşadım gözüme bir darbe aldım ve göz altında kırık ve çatlak mevcuttu. hemen ameliyata alındım. ve şu anda sadece karşıya baktığım zaman tek görüyorum. aşağıya yukarıya ve sola bakınca çift görme başlıyor.

bu konuda bilgi sahibi olan yardımcı olabilecek bilgi verebilecek kimseler varsa lütfen dönüş yapın.

yaşayanlar bilirler ki çok zor bir süreç ve iyileşme süreci uzun bilgi almak isterim..

geçmiş olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.