Şimdi Ara

Göze görünmeden şarj azaltan uygulamalar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepimizde vardır bu sorun geceden %100 doldurup sabah %99 %98 e indiğini veya kilidi açtığımız an % düşen şarj sorunu
    ActMonitor diye bir program kullanıyorum kapattığınızı sandığınız programlar arka planda açık kalıyor örn: Tango-Forsquare-Mail vs. benim gördüklerim.Bu program'la açık olanları, kaç saattir açık olduğunu ve öncelik olarak ne kadar fazla şarj harcayabileceği sayılar veriliyor. Bu açık olan programları girip tekrar çıkarakda kapatabiliyorum(bazen) o da olmazsa telefonu açıp kapatarak kesin çözüme ulaşıyorum birazda olsa şarj kullanımını uzatıyor.Size de bu programı tavsiye ederim

http://i.hizliresim.com/oQqM09.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanCake -- 29 Mayıs 2014; 23:31:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DanCake

Arkadaşlar hepimizde vardır bu sorun geceden %100 doldurup sabah %99 %98 e indiğini veya kilidi açtığımız an % düşen şarj sorunu
    ActMonitor diye bir program kullanıyorum kapattığınızı sandığınız programlar arka planda açık kalıyor örn: Tango-Forsquare-Mail vs. benim gördüklerim.Bu program'la açık olanları, kaç saattir açık olduğunu ve öncelik olarak ne kadar fazla şarj harcayabileceği sayılar veriliyor. Bu açık olan programları girip tekrar çıkarakda kapatabiliyorum(bazen) o da olmazsa telefonu açıp kapatarak kesin çözüme ulaşıyorum birazda olsa şarj kullanımını uzatıyor.Size de bu programı tavsiye ederim

şöyle bir duyum aldim nekadar dogrudur bilemem ama sormak istedim varmi acaba öyle birşey diye ,iphone 5 ve 5S lerde batarya %100 oldugunda sarjda göstersede cihaz bataryayi doldurma işini kesiyormus bataryanin ömrünün uzun olmasi için acaba dogrumu bu bilgi , kaynak varmi derseniz hatirlamiyorum kulaktan dolma denilebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: alperalper23

quote:

Arkadaşlar hepimizde vardır bu sorun geceden %100 doldurup sabah %99 %98 e indiğini veya kilidi açtığımız an % düşen şarj sorunu

şöyle bir duyum aldim nekadar dogrudur bilemem ama sormak istedim varmi acaba öyle birşey diye ,iphone 5 ve 5S lerde batarya %100 oldugunda sarjda göstersede cihaz bataryayi doldurma işini kesiyormus bataryanin ömrünün uzun olmasi için acaba dogrumu bu bilgi , kaynak varmi derseniz hatirlamiyorum kulaktan dolma denilebilir

Bütün Lityum iyon bataryalarda öyle. Tam şarjdan sonra gücü keser ve bataryayaı korur.

• Doğruluğu tartışılırda geçen gün döngüyü tamamlamak için geceden kapalı olarak bırakmıştım şarja sabah baktığımda ne telde ne adaptorde ısınma vardı normal şarjdayken tel ve adaptor ısınıyor bi ihtimal dediğiniz olabilir :)
  • Hocam o değilde ss android telefondan alınmış gibi ne garip programmış yinede yararlı
  • Çok da faydası olmuyor ki
    Arka planda çalışan uygulamayı kapatın
    +
    Ayarlardan;
    Bildirimler
    Konum servisleri
    Hücresel veri gibi şarj canavarlarını pasife alın
  • quote:

Hocam selamlar,

bulduğunuz sonuçlar doğrudur. Lakin bunda garip bi durum yok. Sonuçta siz kapatsanız da bu programlar arkada gelecek olası bir istek için servis olarak çalışıyor. Bu processleri öldürseniz bile ne kadar sağlıklı olacağı tartışılır.
    Yani bu tip programlar kullanıyorsanız, bu programlanma şekillerinde olduğu için böyle kullanmak zorundasınız. Aksi taktirde uygulama yapması gereken şeyleri eksik yapacaktır

Peogram için teşekkürler, indirip kurcalayalım biraz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • m_1907 kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafta gösterdiğim açık olan programlar fotoğraftaki ekranı aşağı kaydırırsanız servis olarak çalışan programlarıda görebiliyorsunuz bir çok program çıkıyor önünüze :)
  • Ders çalışmak için Facebook ve Twitter'ı kaldırdım
    Sonuç;

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim iphone 4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DanCake kullanıcısına yanıt
    Push hizmeti veren programları kaldırmadığınız sürece bu sorun yaşanır. iPhonelarda arka planda açık bıraktığınız uygulamalar pek sorun yaratmaz çünkü ios kullanmadığınızı görürse askıya alır programı Android gibi ram'den yemez yani.

farzedelim gece 00:00'da taktınız 2 saatte doldu saat iki şark kesiliyor. ve gece 2:00 den sabah kaldığınız saate kadar push servisi olan uygulamalar çalışıyor. Bu her zaman böyleydi. Önceden apple pil bozuk gibi algılanmasın diye %98 e düşse bile %100 gösteriyordu. Bunu şuradan anlayabilirsiniz. Şarjdan sonra telefonu elinize aldığınız oynadınzı oynadınız hala %100, ama bi an sonra %100'den %95'e çok çabuk düşerdi. Eski sürümlerde. Olayın özeti budur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.