Şimdi Ara

Gözlerime İnanamadım :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir yoktum ve SRO oynamıyordum, bi' geriye döneyim dedim serverlar bomboş kaç gündür. Botlar falan banlanmış ondan mı böyle? Artık istediğimiz her dakika girip çıkabiliyoruz premiumsuz ne güzel olmuş :S

• bugün salı bakım günüydü, ondan olabilir
  • İnşallah bakımdan dolayı böyle değildir de her gün boş olur en azından botların banlanması yüzündense.
    Bir bilgisi olan var mı serverlar neden boş?
  • hadi ya serverler boş mu ? .S
  • Bide botların yeni sürümü çıksın o zaman görürsün
  • Hiç başlamadan geri döneyim ben o zaman. Yarın bir daha bakacağım umarım yine boş olur. Gerçi sürekli boş gösterip dc yedirtiyormuş ama...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yarın sittin sene giremezsin.Hele bu vakitler,hiç...
  • Şimdi baktım, yine bomboş serverlar =S Emin olmak için akşam da bakarım
  • serverler hep bos olcak malazgirtte gm solemıstı gold botlar banlanacak dıye vs hackshıeld dıye bısıy getırdıler sanırım bır daha oyun dolu olmıycak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxtroth_

serverler hep bos olcak malazgirtte gm solemıstı ****otlar banlanacak dıye vs hackshıeld dıye bısıy getırdıler sanırım bır daha oyun dolu olmıycak

sende bunu yedin öyle mi ?
  • İyi de harbiden boş yani. Kaç gündür bakıyorum boş. Neyse ben oyunu geri yükleyeyim de boş olduğu zamanları kaçırmayayım bari. Botların banlanma olayını ben de duydum gerçek olabilir çünkü.http://www.rev6.com/servercapacity/ Dün bakım var diye boştur dedim ama bakımdan çıkınca bile dolardı, bomboş.
  • Hala boş ilginç 1 2 haftadır oyuna bakmıyorum giriyim bari boşken.
  • Vallahi boş Girelim bare ama fazla uzun süreceğini sanmam ee adama para lazım premium satamazsa napıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxtroth_

serverler hep bos olcak malazgirtte gm solemıstı ****otlar banlanacak dıye vs hackshıeld dıye bısıy getırdıler sanırım bır daha oyun dolu olmıycak

Yaa bunu bende duydum ama tamamen mi kaldırldı yoksa geçici mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.