yaklaşık 7-8 senedir gözlük kullanıyorum fakat, mağlum optiklerdeki fiyatları bilenler iyi bilir. titanyum bi gözlük yaklaşık 80-140 tl olması lazımken gözlükçülerde 300 tl den aşağı bulmak neredeyse imkansız. ayrıca camlarda bi o kadar pahalı.yani bi policarbon cam bi de titanyum gözlük almak isteseniz yaklaşık 400-500 tl yi gözden çıkarmanız gerekiyo.halbuki gözlük ve çerveveyi total de 150-170 e bulmak kolay fakat optikcilere cam satan fabrikasatış yerlerinde ağız eymeniz gerekiyoo ve de hepsi kabul etmiyor. ucuz gözlük ve cam nerden bulabiliriz???
Doğubank'ta bir kat sırf gözlükçü dolu. Orası piyasaya göre daha uygun olabilir. Hem de çeşit çoktur çünkü 1 dükkan değil birçok dükkan var.
quote:
Orjinalden alıntı: faktis 400-500 tl yi gözden çıkarmanız gerekiyo.
Cümlenin burası konuyla alakalı komik olmuş...
Şaka bir yana aynı sorunu ben de yaşıyorum. uzun zamandır aynı gözlüğü kullanıyorum. Gözlüğümü değiştirmememin asıl nedeni yeni bir gözlüğe alışmamın zor olması ancak diğer nedeni de pahalı olması. Camların mutlaka iyi olması gerekiyor....Devletin verdiği camlar direkt pencere camı. Çerçeve desen 80 li yıllardan kalma... Nasıl olacak bilmiyorum...
aynenn benim cam, çerçeve pazarlıkla 600 ytl yaw 5.75 bu arada gözler...astimatta var 1.0 civarı....
benim gözler 2.5 bugün bi optikçiye sordum polikarbon kaça yaparsınız diye camın çifti 300 tl dediii yani gelde adamla pazarlık et... :(
www.gozlukcu.net den çok daha ucuza istediginiz marka ve gözlüğü alabilirsiniz
Allah gözlükçülerin gözünü doyursun !!
başlığı okuyunca bir anda endişelendim
quote:
Orjinalden alıntı: QamiQaze
başlığı okuyunca bir anda endişelendim
nie ki gözlük kullanmak kör ediyor felan mı die düşündün
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme