Bugün dereceli gözlük aldım 600 tl civarında camları özel filitreli bilgisayarda kullanmak için. Blue cut dedikleri filitre çeşitlerini gösterdiler en iyi olanını seçtim en yoğun olanı. Fakat benim sorunum şöyle yolda yürürken karşıdan gelen arabaların farlarından kaynaklı yeşil bir nokta görüyorum. Sadece yoğun ışıklarda oluyor yeşil bir nokta görüyorum küçük birşey fakat rahatsız edici. kaçtane yoğun ışık varsa noktada artıyor. Sizce normal mi böyle olması aldığım gözlükçü olabilceğini söyledi fakat tatmin olmadım.
Filtreli camlarda oluşabiliyor öyle garip ışıklar. Alışırsın bir süre sonra.
sis651
kullanıcısına yanıt
Aynı tür filitreden abimin gözlüğündede var fakat o böyle bir problem yaşamıyor. Benimkinde gece lambaları araba farları gibi ışıkların alt kısmında yeşil bir nokta beliriyor arabalarla birlikte o noktada ilerliyor.
muhammet_061M
kullanıcısına yanıt
Camın içinde bir miktar yansıma olabiliyor karşıdan ışık vurduğunda ama sizdeki tam nasıl bir şey bilmiyorum. Eğer abinizin gözlüğü de aynı ise ve onu taktığınızda öyle bir sorun olmuyorsa gözlüğünüzü aldığınız yere bir götürüp görüşün. Bazı durumlarda bende de oluyor bir ışık kırılması gibi bir şey ama sizinkinden farklı.
sis651
kullanıcısına yanıt
Farklı gözlükçülerle bir görüşüyim normalde uzun çizgi halinde yansımalar olabilir onu biliyorum fakat bu değşik nokta şeklinde oyunlardaki nişangah lazeri çıkıyor sanki :)
muhammet_061M
kullanıcısına yanıt
Bir ara PC'de dandik bir FPS oyunu oynuyordum. O zaman bilgisayar da oyun da dandik olduğu için düşük FPS görüntülerdeki kare kare hareket, oyunu oynadıktan sonra benim gözlere yansıyordu. Sanki bütün dünya düşük FPS olmaya başlamıştı. Sizde de böyle bir sıkıntı olmasın?