Şimdi Ara

Gözlükte yeşil nokta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün dereceli gözlük aldım 600 tl civarında camları özel filitreli bilgisayarda kullanmak için. Blue cut dedikleri filitre çeşitlerini gösterdiler en iyi olanını seçtim en yoğun olanı. Fakat benim sorunum şöyle yolda yürürken karşıdan gelen arabaların farlarından kaynaklı yeşil bir nokta görüyorum. Sadece yoğun ışıklarda oluyor yeşil bir nokta görüyorum küçük birşey fakat rahatsız edici. kaçtane yoğun ışık varsa noktada artıyor. Sizce normal mi böyle olması aldığım gözlükçü olabilceğini söyledi fakat tatmin olmadım.

• Filtreli camlarda oluşabiliyor öyle garip ışıklar. Alışırsın bir süre sonra.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Aynı tür filitreden abimin gözlüğündede var fakat o böyle bir problem yaşamıyor. Benimkinde gece lambaları araba farları gibi ışıkların alt kısmında yeşil bir nokta beliriyor arabalarla birlikte o noktada ilerliyor.
  • muhammet_061 M kullanıcısına yanıt
    Camın içinde bir miktar yansıma olabiliyor karşıdan ışık vurduğunda ama sizdeki tam nasıl bir şey bilmiyorum. Eğer abinizin gözlüğü de aynı ise ve onu taktığınızda öyle bir sorun olmuyorsa gözlüğünüzü aldığınız yere bir götürüp görüşün. Bazı durumlarda bende de oluyor bir ışık kırılması gibi bir şey ama sizinkinden farklı.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Farklı gözlükçülerle bir görüşüyim normalde uzun çizgi halinde yansımalar olabilir onu biliyorum fakat bu değşik nokta şeklinde oyunlardaki nişangah lazeri çıkıyor sanki :)
  • muhammet_061 M kullanıcısına yanıt
    Bir ara PC'de dandik bir FPS oyunu oynuyordum. O zaman bilgisayar da oyun da dandik olduğu için düşük FPS görüntülerdeki kare kare hareket, oyunu oynadıktan sonra benim gözlere yansıyordu. Sanki bütün dünya düşük FPS olmaya başlamıştı. Sizde de böyle bir sıkıntı olmasın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda çıkan yeşil çizgi
    11 yıl önce açıldı
    yeşil lazer aldım ama
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.