Şimdi Ara

Gözüme top çarptı :F (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
12.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynısı enişteme halı sahadayken olmuştu 3 gün sonra göz kanserinden hakkı rahmetine kavuştu
  • zalimahmet kullanıcısına yanıt
    Çapa'da mısınız hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkeSutcu

Çapa'da mısınız hocam?

1. sinif öğrencisi olarak evet hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

quote:

Çapa'da mısınız hocam?

Ben de 1 aylık hasta olarak Çapa'dayım hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burnun yamulmadıysa sorun yok, az kaydıysa da farkettirmeden yaşanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: neRoo..

Ananıza küfür etmemek için zor tuttum kendimi öhm evet şimdi sakinim ..Yokm doktor lan forumda.Yada tecrübeli biri.

Ulan doktora git mal mısın? Böyle önemli konuları burada soruyorsun biri yanlış bişi dese sende yapsan gözünü ömür boyu kaybedersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

quote:

Ananıza küfür etmemek için zor tuttum kendimi öhm evet şimdi sakinim ..Yokm doktor lan forumda.Yada tecrübeli biri.

Ulan doktora git mal mısın? Böyle önemli konuları burada soruyorsun biri yanlış bişi dese sende yapsan gözünü ömür boyu kaybedersin

Hocam arkadaş öldü kemikleri kalmadı ne gözü
  • quote:

quote:

quote:

Çapa'da mısınız hocam?

çok geçmiş olsun hocam rahatsizliginiz neydi yardimci olabilecegim birşey var mi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çapa'da mısınız hocam?

çok geçmiş olsun hocam rahatsizliginiz neydi yardimci olabilecegim birşey var mi

ALL hocam. Teşekkür ederim düşünmeniz yeter

• Aynı olay benim de başıma geldi yarın doktora gidecem inş bişey çıkmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: medal55

Şu an bende iyi durumdayım doktora gitmiştim bir şey yok demişti 1-2 güne geçti bendede :D Sağolasın :D

Hortlatmaya devam :) sol gözün altında özellikle karanlıkta bi karartı oluyo mu :) hastaneye gitmeyi dusunmuyorum :)top cok fena geldi sahada bi 15 dakika yamuldum sahada :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnızfokbalıgı

lan yemişsin dayağı burda top çarptı diyosun.

• Göz kendini çok çabuk iyileştirebilen bi organ beyler.Benim gözlerim solaryumda yandı.Gözün koruyucu tabakası ve göz kapağı damarları maksimum derecede yanmış düşünün.Çok fena acı çektim.3 gün gözlerimi açamadım , göremedim.3 hafta da bulanık gördüm fakat ik üç ilaç desteğiyle 1 ayda tamamen düzeldi.Bu bile düzeldiyse bi darbenin verdiği hasar hayli hayli düzelir.Yoksa boksörler iki üç maçta kör olurdu.Her maçta kaşı gözü patlıyor adamların , direkt gözüne fena darbeler alıyorlar.Kısacası geçer yani korkmayın.Ama böyle durumlarda foruma sormak yerine gecikmeden doktora gidin.Arkadaşlar da düzelmiş zaten gördüğüm kadarıyla.Hepimize geçmiş olsun.
  • Benim gözümün içine makas saplandı kardeş sizinkiler hiçbişey hmn doktora git bi de bu olay olduğunda byz bişeyler akıyo gözden nwyse sen durma koş dokrora kör olacağına aç dur ama sağlıklı ol

• konuyu açan arkadaş nerdesin iyi misin
  • don_topale D kullanıcısına yanıt
    Banada aynısı oluyodu. Özellikle karanlıkta. Benim ki 3 güne geçmişti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: noktalı,

Gözüne attır pompiş .

Dur bolum 2 dk ciddi olun yokmu yumruk yiyen diye konu açılsa yok şu kıza sarkıyodu yok şunu kurtardım böyle kavgacıyım felan ötüyorlar . Yumruk yemekten pek farkı yoktu .

İzmitli izmit te dünya göz var gidiver.

• Hocam teyzem 8 yaşındayken gözüne içinde ufak taş olan kartopu gelmiş.54 yaşında,halen sıkıntısını yaşıyor.Doktora gitmeniz gerek yani.
  • Konuyu hortlatıyorum

Gözüme top çarpmıştı 2 hafta önce ve o anda yaklaşık bir 5 dakika travma yaşadım sol gözümü açamadım. O gün uyuduktan sonra ertesi 2 gün boyunca kızarıklık vardı ve çok fena ağrıyordu ama herhangi bir görme problemi yaşamadım. Yalnız olaydan sonra gözbebeğinin üst kısmındaki beyaz yerde 5-6 tane küçük küçük siyah noktalar oluşmuş. İnternette acayip korkutucu yazılar var katarakt körlük vs yazıyor. Doktora gitmeyi düşünüyorum ama benzer problem yaşayan olursa forumda da bulunsun diye buraya yazıyım dedim. Önerisi veya bu konuda bilgisi olan?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.