Şimdi Ara

Gözümün biri büyük biri küçük!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın bi zaman önce farkettiğim bişey bu. Gözümün birinde acayip bi küçülme var, yada diğeri büyüdü tam olarak emin değilim ondan. Ama eminim önceden böyle birşey yoktu, genetik falan bişey değil yani. Çok belli oluyor artık uzaktan bakıldığında bile belli resmen biri büyük biri küçük. Gözbebeğinde bir sorun yok gibi duruyor ikisi de boy olarak eşit gibiler ama gözümün alt o kirpik kısmının mesela bir tanesi sarkmış gibi içi gözüküyor, diğeri normal daha kapalı duruyor. Yani sorun göz kapağıyla vb. birşeyle alakalı bence. 2 ihtimal geliyor aklıma da birincisi lens kullanıyorum uzun süredir şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım ama göz tembelliği vs. gibi şeylerden olabilir falan demişler bende lensleri pek çıkarmıyorum bununla bi ilgisi olabilir mi acaba. İkinci ihtimal de acaba çok ağlamaktan vb. durumlardan kaynaklanıyor olabilirmi biraz saçma gelecek belki ama internette birkaç sitede öyle bişeyler gördüm. Çok büyük bi boyut farkı var iki gözümün arasında çok rahatsız oluyorum. Doktora gidicem ramazan olduğu için gitmek çok zor geliyor şimdi açıkcası bu havada, ramazanın bitmesini beklerim gibi. Sizin fikirlerinizi almak istedim daha önce böyle bişey yaşayan varmı, neden kaynaklanıyodur, çözümü varmıdır acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.